Naon anu anjeun resep pangalusna diantara E-Scooter, Scooter pinter jeung E-skateboard?

1920x896_ 副本

Penampilan , penampilan aya ti antarana anu béda, tapi dasarna ngandelkeun kasaimbangan jalma pikeun ngahontal, ngeunaan kamampuh kasaimbangan kedah pikeun proses pembelajaran nu tangtu, hiji henteu bakal alus di tunggang ieu saprak maranéhna téh dilahirkeun.

图片 1

 

Scooter listrik dibandingkeun jeung dimungkinkeun dua, leuwih gampang pikeun nalungtik jeung kontrol salaku weel sakumaha leuwih aman, sabab tingkat cecekelan bisa ngurangan kamungkinan nabrak, utamana novice, sedengkeun gumantung keupeul na arah.

Marake , aranjeunna sadayana gaduh fungsi marake, tapi metoda ngerem mah béda, marake Scooter listrik nyaéta marake mékanis, dina kénca ti uas leungeun geus a tombol marake, Anjeun ogé bisa lengkah nu kabayang balik anjeun, éta marake pasif.

D3M 红 -1000-6_ 副本

Smart Scooter sarta Electric Skateboardmarake 's gumantung kana kasaimbangan sabalikna, sedengkeun inersia jalma jeung kandaraan bakal ngaleungit ku marake nu, euweuh urusan naon speed téh, rem bisa gampang dikawasa sipatna marake aktif.

Speed , dina kaayaan normal, laju skateboard listrik anu gancang, pangabisa climbing leuwih hade tinimbang nu dua lianna. Speed normal nyaeta 30km / h, speed luhur nyaeta 40km / jam, buka gancang

 Koowheel Electric Scooter L8, laju max anu 25 Km / jam bari pabrik cuti (The max speed bisa disaluyukeun 30KM / H thrugh aplikasi setting ku pamaké)

Laju max of Smart kasaimbangan Scooter K5 nyaeta 15KM / H.

1

Ieu bisa ditempo yén scooters listrik L8 na skateboard Electricanu gancang ti Scooter pinter dina kagancangan nu. Urang bisa mawa eta balik mana. Skateboard listrik nyaéta leuwih efisien, beuki atra salila jam gawena. Kabéh aya ti antarana anu parabot alus keur lalampahan pondok.

Luhur parabot pondok-lalampahan fashionable jeung tiis, anu anjeun resep pangalusna?

 


Post time: Apr-28-2017