Naon beda antara helm sapédah jeung sapatu helm?

Hiji patarosan umum nu urang menta anu, "Naon béda antara hiji helm sapédah jeung sapatu helm?" Kumisan ti bédana atra dina nuhun, sapédah jeung sapatu helmets sabenerna functionally béda di sababaraha cara, jeung anjeun hoyong mastikeun lamun meuli tipe katuhu helm keur tunggang Anjeun skateboard listrik .

 beda antara sapédah helm na sapatu helm

sinyalna fisik

Anjeun tiasa ningali bédana dina sinyalna antara helm sapédah biasa na salah dirancang ngajaga deui tina sirah anjeun. Gambar kiridit: The Sweethome

Hiji bédana utama antara helmets sapédah na helmets sapatu sabenerna patali desain béda maranéhanana. helmets sapatu nu tradisional buleud tur lemes, nutupan deui tina sirah anjeun. Ieu sabab dirancang ngajaga ngalawan ragrag yén skateboarders ilahar nyandak, dimana maranéhna bisa darat dina tonggong sirah maranéhanana. Kontras, bikers jarang digolongkeun sahiji deui tina bikes maranéhanana.

IMG_9194 IMG_9195

Pikeun hiji skateboarder listrik , abdi bakal nyarankeun lalaki helm nu nyertakeun deui tina sirah anjeun kawas helm sapatu tradisional manten. Kusabab dewan anjeun mibanda kamampuhan pikeun ngagancangkeun gancang, Anjeun bisa dialungkeun dipareuman jeung tukang lamun misjudge sabaraha throttle nu nuju nerapkeun.

Résistansi dampak

Beda utama lianna antara helm sapatu nu biasa sarta helm sapédah téh kamampuhan pikeun ngajaga ngalawan tipena béda dampak. Tradisional, non-Certified, helmets sapatu anu dirancang ku cangkang busa lemes nu ngajaga ngalawan sababaraha tabrakan leutik. Kontras, helm sapédah dijieun kaluar tina hiji busa EPS teuas nu dirancang pikeun nyandak hiji dampak badag sarta megatkeun, sanggeus nu kudu ngaganti helm.

Padahal helmets sapatu tradisional, dirancang pikeun skateboards normal sarta longboards Electric , nu mindeng teu Certified, Anjeun kudu meunang helm sapatu anu ngagunakeun EPS teuas busa sami helm sapédah boga, nu masih ngajaga deui tina sirah anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil ngabejaan nu helmets sapatu nu dirancang cara kieu ku mastikeun aranjeunna CPSC Certified.

Salawasna ngagem helm mun anjeun naek skateboard

Naon helm atuh meser?

Sadaya helmets Kuring geus didaptarkeun dina Buku helm mah CPSC Certified na dirancang ngajaga deui tina sirah anjeun. Salami anjeun mastikeun maneh boga helm Certified anu ogé ngajaga deui tina sirah, anjeun bakal loba aman dina anjeun skateboar listrik d.


Pos waktos: Dec-11-2017