Dimana anjeun hoyong buka perjalanan di cinyusu ieu?

Spring datang pas, Rék balik kana lalampahan iraha wae? Atawa rék balik kaluar na neuleuman alam béda? Ulah rék masihan diri atawa kulawarga hiji liburan impressive tur sampurna?

Mun jawaban nu nya Sumuhun, mangga milih hiji poé cerah rék kaluar, teras anjeun bakal nyekel tetempoan kaduga di ahir lalampahan Anjeun.

2 gen kooboard longboard listrik

Sanajan kitu, aya nu nanya, nu Jenis transportasi anjeun resep mun milih, pesawat atawa ngalatih? Naon anjeun milih, nalika anjeun anjog tempat di ahir lalampahan, Anjeun butuh hiji angkutan pondok-jarak alus teuing. Tapi nu alat perjalanan pondok-jarak teh pangalusna?

perjalanan hawa disatujuan skateboard listrik

Kiwari, éta skateboards Electric anu kawentar ku paling katresna ngora jeung budak. Teu ukur alat pasuliwer alus tapi ogé bener bisa mikat panon masarakat. Cina Koowheel 2 generasi longboard listrik (Dual brushless hub-motor) boga pak batré replaceable, 2pcs bungkus batré bisa lepas 60 km, balik deui. Speed normal nyaeta 30km / h, luhureun speed 42km / jam, buka gancang. (gumantung beurat awak sarta kaayaan jalan) Di sagigireun, ieu téh mangrupa skateboard listrik disatujuan pikeun perjalanan Air, anjeun teu kudu salempang ngeunaan masalah kosan pisan.

Mun anjeun gadis fashion atawa budak, mawa skateboard listrik nyaéta pilihan pangalusna anjeun. Anjeun bisa ngamimitian ngajalajah dunya ieu iraha wae sarta ngarasakeun tetempoan endah sapanjang jalan. Hayang anjeun gaduh lalampahan pikaresepeun tur béda dina spring ieu.


waktos pos: Feb-28-2018