Nu anjeun resep, Scooter Electric atanapi Skateboards

 Loba toko online geus mimiti maturan  scooters balancing diri na hoverboards sakali deui. Scooter jempé brings alesan dibanderol, kualitas prima Avenue-hukum, nu  Koowheel  green electric scooters ngekspor ka Éropa. The marake leungeun atawa suku-dioperasikeun idin Anjeun pikeun ngeureunkeun Scooter nu instan tanpa shedding baki. Kalayan pungsi ieu maneh bakal bisa ninggalkeun Scooter stabilitas anjeun kaluar tina tetempoan jeung pernah sieun si bakal numpak eta jauh sakumaha eta iyeu moal jalan mun dugi ka mencet tombol sakali deui. Ieu téh diwangun kana standar pisan luhureun ieu transporters swasta bakal diwangun kana, sarta teu boga salah sahiji masalah kaamanan nu jumlah tina merek Lesser gaduh. The scooters ogé dilakukeun dina prinsip idéntik nalika microprocessors salaku diganti tina pikiran kapal tanda ka motor.

Paling fashionable Scooter listrik E1 ieu kacida acclaimed ku paling muda

Scooters foldable listrik  malah bisa jadi aman ti bikes saprak maranéhna téh biasana dijieun tina bahan plastik tangguh sarta kami henteu bakal kudu nyieun loba gerakan fisik nu bisa ngabalukarkeun potensi tatu. Saatos Anjeun bisa réngsé jeung tutorial rider lajeng Anjeun butuh pelesir di sagala fitur sahiji aplikasi dina. Naon anu pilihan anu pangalusna tilu Scooter pikeun nonoman? Kusabab nyieun sendi anu leuwih makéna komprési tatu nu bisa ngahasilkeun tatu kartilage jeung jangka panjang isu, pediatricians nyarankeun pangaruh latihan low, utamana pikeun Wayang kulit kaleuwihan beurat anu sendi anu geus aya bahaya. Who wants to leumpang mun anjeun gé bisa glide, ditangtoskeun? Hoverboards ogé bisa rupa-rupa dina rupa-rupa roda. Loba nu shipped langsung ti Cina kitu bakal nyandak 7-12 poé ka anjog dina AS. Lamun hayang leuwih gancang, anjeun tiasa nyokot éta hoverboard di gudang luar negeri urang. Padahal loba Wayang kulit déwasa anu dipaké pikeun tunggang bicycles nu gaduh rem ban hareup, pungkur-ban ngerem téh malah aman tur ngurangan résiko tina salah saeutik keur dialungkeun payun sedengkeun stopping langsung. Na dirancang kalayan ban threaded masif keur salah sahiji manajemén pangalusna sarta Pakem on ampir beungeut wae, sanajan basisir nu! Aya Sajaba mangrupa manajemén jauh leutik nu nyandak anjeun ngadalikeun  skateboard Electric.

Simkuring tos dasarna staf design paling profésional sarta ngalaman di sektor, sarta kami malah gaduh kaahlian patén teu kaditu teu kadieu kritis, alat-alat dipariksa canggih tur base manufaktur nu ensures produk katuhu. Aya kavling selebriti ngagunakeun ieu parabot timer balancing tur alat ieu tumuwuh nepi ka jadi isu purchasing libur paling dipénta tur pangalusna promosi taun ieu (2018). Paling E1  ieu kacida acclaimed ku paling jalma ngora. Ngan lengkah on, anjeun bakal miboga kamampuh lalampahan eta dina menit, anu diajar tunggang sapopoé téh ngan 3-5 menit. Lamun tunggang capé, éta bisa narilep. Ku kituna éta pohara merenah.

20171201145132

Sejen nyaeta  nirkabel skateboard listrik jauh  jeung roda Replaceable PU design Unik bakal nulungan motor cooling maximumly Max Speed 42km / h, kalawan di sakuliah dunya ngarah, panarajangan sarta karya luyu jeung tempo urang. Staf balik skateboard ieu nyaéta panggero eta "nu  skateboard listrik pamungkas ," sarta kami geus rék ningali naha. The  KOOWHEL Electric Skateboard  ayeuna hadir kalawan motor dual! Skateboard listrik nyaéta leuwih lingkungan ramah, tambahan katempo dina kursus di jam gawena. Anjeun tiasa mésér batré cadang. lamun éta, anjeun ulah salempang ngeunaan ngajalankeun kaluar tina batré sanggeus ngagunakeun eta.


waktos pos: Feb-01-2018