Naha The E-skateboard kituna sizzling Jeung disambut ku Anjeun.

Éta lengkep leres, nalika aranjeunna nyarios aranjeunna geus unik, aya tipeu sarua jadi katelah ios di pasar geus. Ieu leungeun-gratis scooters listrikatawa skateboard listrik bisa dicokot ka juta lokasi, henteu masalah naon disebutna aranjeunna. Koowheel Vérsi newest Electric skateboard Kooboard: Maksudna cara gede pikeun jalma ngora pikeun mibanda senang jeung pasuliwer dina waktos anu sareng. Urang rebut nikmat tina skateboard a, nyieun sakumaha gampang nyieun ngamangpaatkeun salaku Scooter motor, satutasna masihan eta hiji saeutik saeutik tambahan tina swag. Listrik Skateboard ieu boneka jeung senang jeung eta janten hobi loba bangsa ngora. Hiji skateboard listrik ieu dirancang sarta asalna ti brand Koowheel di Cina.

@ hotdiggity86

Salaku hasil tina, aranjeunna nyebutkeun, yén skateboard éta henteu ngan alat perjalanan tapi ogé ningkatkeun kualitas hirup batur di sababaraha cara. Bisa ditambahkeun kalenturan sarta lalampahan smoother. Mun anjeun dina lookout pikeun mode swasta transportasi nu bisa nyandak nu ti hiji tempat ka nu sejen, gancang, Anjeun kudu milih pikeun fashions konsumen. Bagian penting tina hirarki angkutan inexperienced éta truk meunang precedence leuwih kandaraan pribadi keur parkir curb facet langka. The individu nyebar geus, keur waktu primér, dibuka ka dunya transportasi timer balancing.

@ _b0nn_

Koowheel Skateboards anu diwangun hipu tur kuat bari nyadiakeun nu ku lalampahan smoothest kaluar dinya. Sakuliah panalungtikan urang urang sadar yén loba bangsa Asia miboga elektro-mobilitas geus massively punjul na kumaha bae, sapanjang lalampahan perusahaan, urang geus confronted kalawan scooters listrik, hover papan na - skateboards! Accu ieu geus ngamangpaatkeun tegangan lepat atanapi sél cacad tur sababaraha papan hover bray seuneu sedengkeun ngecas atanapi tunggang. Tapi éta teu faktor strangest ngeunaan éta-nu bisa jadi kanyataan yén taun ieu sacara hottest libur ganjaran nahan catching on seuneu. Hal éta pisan mimiti Anjeun aya bewara iraha wae nu kasampak di Scooter kargo anyar sabenerna hiji henteuna, atawa gap a, dina kursus mesin. The Koowheel mangrupakeun Cina dijieunna balancing diri Scooter nu bakal poised ngagambar loba jinis hoverboard kusabab design fashionable na.


Pos waktos: Oct-19-2017