Naha Anjeun Hayang A Dua kabayang Self balancing Electric Scooter

Kungsi aya sababaraha fashions nu tadi masalah sareng sistem batré jeung dewan jero lalaki dipecat. Dewan ogé geared up kalawan sensor galur responsif nuturkeun maneh dimana wae Anjeun mindahkeun beurat anjeun. Nalika kosan a Swagtron, anu 1st hambalan suku dina waktu ti tukangeun. Lamun lumangsung lean deui, anjeun lengkah deui. Bari paling  scooters balancing diri  baris tahan speeds kaleuleuwihan, eureun ngadadak tur overcharging, maranéhna boga hiji inclination mun teu endure beurat beurat pikeun durations lengthy waktu. Bisa nyieun pisan touring anjeun leuwih gampang. The  Roto-band  (atawa  merk Koowheel  ) dewan bisa jadi pohara gampang lalampahan tur karasaeun pisan aman  di ngabandingkeun jeung batur, utamana alatan akselerasi téh jadi gampang, jadi teu bener ngarasa kawas éta perlu buang anjeun pareum. Brand design anyar dewan Koowheel diperlukeun ngaliwat rupa-rupa cék pikeun meunangkeun sertipikat UL 2272.

K7-1

Nalika waktu asalna ku kituna anjeun bisa kaluar tur meunangkeun hal dilumangsungkeun, jeung anjeun kudu némbongkeun huluna whilst anjeun ngalakukeun hal eta, anu Koowheel  Hiji patén kaluar jalan 8.5inch roda badag  dua kabayang hoverboard  K7  bakal ngalakukeun pakasaban pikeun anjeun. Swagway teh youngster emas tina dagang hoverboard dina kasus media. Dunya sakitu legana geus mutuskeun pikeun ngaranan eta hoverboard a. Nyaho ngeunaan fitur, kaputusan desain, specs, pilihan tambahan sadaya dikaitkeun hoverboards hiji-hiji na kudu hiji konsép anu mana hoverboard mangrupa idéal nurutkeun pangabutuh anjeun sarta saku. Pikeun sakabéh-rupa bumi lalampahan, anjeun bakal mikahayang hiji hoverboard kalawan roda badag. Dina sababaraha menit ti niténan, anjeun bakal ngarasa kawas pro nu bakal geus Scootin 'keur taun. Koowheel Board touts sorangan salaku hoverboard a, tapi pasti nembongan jadi kawas beuki kawas skateboard a. Ieu lain mobil fancy, éta kawas skateboard na Scooter hibrid nu bisa nganteurkeun kabagjaan ka saha anu rides eta. Sanggeus maca kami  Self balancing Scooter  2 kabayang hoverboard Mudah mawa karét 6,5 inci ban padet LED Lampu K8, anjeun geus gotten pilihan nyieun Pilihan a. Urang ngaharepkeun Panakawan urang nu mangpaat ka anjeun dina urutan nyieun hiji beuli informed.

Lampu diri balancing Scooter 2 kabayang hoverboard Mudah mawa 6,5 ​​inci karét ban padet LED K8

Jeung kakuatan pikeun gampang transisi ti jero ka luar sabalikna, aranjeunna sampurna bisa dipaké dina kampus dosen, di festival musik, sarta leuwih. Thankfully, paling, upami teu kabeh, timer balancing padagang Scooter dina pasaran boga di kasempetan sagala ensured yén objek maranéhna moal bisa troublesome for mun urang nyieun pamakéan. Sanggeus ditilik posisi sikep awak ku precision gyroscope stabil diwangun-di, dina mobil otak digital jalan kaluar arah bener via microprocessor sentral pajeulit jeung digedekeun-Pace, batréna drive motor ka steadiness mobil. Sajaba ti, bar dengkul padded GSM dirancang pikeun ngaoptimalkeun jalan di nu gé manajemén jalan nu éta alat nu bisa maneuvered, sahingga sahingga leuwih gampang pikeun anjeun hatur nuhun kana precision of steering kana. Ieu Sajaba pitur kualitas luhur aluminium hub roda na ban karét pikeun gampang rides.


Pos waktos: Mar-21-2018