Anjeun kudu nyaho hal ieu sateuacan purchasing E-skateboards

Naon sual kudu dianggap? Tangtu na Kasalametan. Ku kituna, urang Koowheel  supplier skateboards listrik geus diala CE, RoHS, sertipikat FCC UN38.3. Ngan kawas mobil atawa sapédah, ieu skateboards listrik Sajaba kedah nicely-ngurusan kalawan niat pikeun ngajalankeun smoother. Lamun meureun henteu kasampak kawas unggal tina skateboards listrik nu tos Anjeun ditempo nepi saacan ayeuna. Yén gagasan sarua kiwari ogé lumaku malah mun isu kawas skateboards, permitting skaters mun ngalakukeun sababaraha hal aranjeunna teu tiasa dina dewan normal, kawas tunggang uphill. Ku kiwari Abdi tangtu nu geus ditebak anu skateboard husus ieu ngabogaan motor leutik jero ngeunaan eta. Accu, mangkaning, sigana mangkaning jadi faktor ngawatesan ka mayoritas fashionable skateboard listrik desain. Beforehand, nasabah anu manggihan yén skateboard listrik maranéhna bakal ngalawan hukum ka lalampahan dina jalan dibolaykeun preorder maranéhanana. Roto-band skateboard supplier ( Koowheel brand) ngaklaim jadi lightest, panggancangna, jeung paling skateboard listrik punjul pangeusina. Di dieu kami nyadiakeun Anjeun sareng sababaraha saran ngeunaan cara ngagunakeun skateboards listrik aman.

Tunggang e dewan digawekeun

Aya sababaraha bener skateboards listrik tiis kana pasar jeung sababaraha di antarana aya rada ingeniously maju. Aya skateboards. Rentang - Mun touring digawekeun atanapi dosen solely nyokot sapuluh menit nu lajeng teu kudu boga masalah naon jeung eta saprak paling skateboards bisa nutupan ieu dina waragad tunggal. Dumasar ku dua pals skater anu geus ditangtukeun pikeun nyadiakeun skateboard listrik pangalusna pangeusina ieu, Koowheel déwan téh pamingpin di séktor of skateboards listrik. Dewan ieu teu amazingly leres dina rupa bumi kaluar-jalan raya, nanganan masalah anu papan béda malah teu bisa impian tina kalawan betah. Biasana hiji badag motor panurunan kv cukup, ieu bisi sarta climes abdi pasir pisan leres tur mangrupa hasil pilihan langkung mirah. Naon anu anjeun kudu mertimbangkeun saméméhna ti balanja keur salah? eta teh skateboard listrik panggancangna , éta ogé pisan lemah lembut. Kumaha tiasa éta jadi hampang? Eta kamungkinan bisa ngahontal hiji Pace nepi ka 30 km / h na bareng jeung pak batré replaceable, 2pcs bungkus batré bisa lepas 60 km, balik deui.

Naon mangrupa cara éféktif pikeun nangtukeun salah sahiji skateboard listrik pangalusna pikeun pengendara, kids déwasa? Spesifikasina sejen nu ngabejaan Anjeun skateboard listrik ieu aimed di sawawa nyaéta kaluaran énergi dipeunteun tina motor. Ieu mangrupa skateboard éléktronik anu disadiakeun ku hiji motor listrik anu dipaké ku jauh. Jauh pisan gampang ngagunakeun kitu éta lugas jeung beroperasi. The manajemén jauh gampang-to-pamakéan idin hiji akselerasi gampang - komo ngandung harti yén anjeun bisa mindahkeun ka modeu tukang!


Pos waktos: Mar-09-2018