Anjeun kedah uninga saméméh balanja keur Hoverboard a

Kalawan luhur-tech téhnik balancing diri, steadiness ganda kalawan diwangun-di gyroscope tur sénsor gravitasi, pisan gampang pikeun ngatur, ngan ngarobah haté beurat physique anjeun, Scooter Anjeun flexibly baris mindahkeun payun, mundur, ditinggalkeun, katuhu, sarta sanajan giliran 360 diploma dina titik. Salah sahiji fitur pangalusna ti Scooter ieu anjeun nyambung ka alat Bluetooth via aplikasi sélular. Lamun éta hal, nu peryogi geus dipilih teh produk paling éféktif yén moal kantos datang ka nguciwakeun anjeun dina subyek na nedunan. Ayeuna, anjeun teu kudu fret ngeunaan batréna. Koowheel hoverboard batré éta pisan awét, kayaning K3 diri balancing Scooter, anu tipe batré anu 18650 sél batré efisiensi tinggi, hirup rata éta 1500 siklus.

Kuring teu kaduhung balanja keur Powerboard ku Self balancing 2 kabayang Electric Scooter malah pas jeung aku thrilled mun ngesahkeun éta. The Self balancing Scooter K3 kalawan Timer Steadiness Board ku KOOWHEEL boga sacara gembleng loba kakuatan luncat ngaliwatan sagala lamping 18-degeee kaluar aya, sarta eta bakal ngidinan Anjeun pikeun ngahontal jangkung anyar langsung. Tunggang éta nikmat, sanajan kuring ngarasa kawas disko tunggang tur tingal ieu acan sejen salaku kaulinan barudak ti téhnik transportasi. The tambahan anjeun lean mundur atanapi payun, anu laju luhur mesin.

1

Ieu mutuskeun alus pikeun pamaké sakabeh umur. Ieu bisa jadi teu jadi jadi efektif-disebut salaku 2 scooters timer balancing luhur kumaha ogé teu jadi fooled, éta ngan lumayan loba sakumaha alus. Koowheel K3 dua kabayang Scooter listrik timer balancing geus tumuwuh janten alat penting keur nyieun grup médis mindahkeun sooner kalawan rentang jeung énergi kacukupan. Jadi naon ngajadikeun Koowheel Electric Scooter kitu tinangtu? Kalayan sagala fitur na nu kami dikaitkeun jeung harga na, eta geus pasti mangrupa "buka ditangtoskeun ayeuna sarta nangkep eta" Scooter. Hal ieu bisa jadi hiji hal nu bakal wondering kiwari yén Christmas jeung vacations geus kaliwat. Powerboard ku Hoverboard teh pamungkas timer balancing Scooter anu bisa jadi hiji hal anu ramah dana nu asalna nepi ka pilihan nu pisan pangalusna mun boga pangalaman Kecap ahir tunggang sareng eta. Mangkaning, kalawan ujung handap, milih hiji pangalusna kedah janten stroll di taman ..

Kami Scooter kasaimbangan listrik diri migunakeun gyroscope mun intelligently ngadalikeun stabilitas anu. Geared up kalawan énergi motor kembar, anu anyar Koowheel Scooter listrik dianggap salah sahiji luhur sagala-rupa bumi "hoverboards" dina pasaran attaining nu speeds max of 8MPH jeung 20 derajat uphill. Segway nyaeta singlehandedly jawab nu popularization tina pamanggih roda dua, timer balancing, mobil listrik batré-Powered.


Pos waktos: Jan-19-2018