warta parusahaan

  • Nu anjeun resep, Scooter Electric atanapi Skateboards
    waktos pos: 02-01-2018

     Loba toko online geus mimiti maturan scooters balancing diri na hoverboards sakali deui. Scooter jempé brings alesan dibanderol, Avenue-légal kualitas prima, anu Koowheel héjo scooters listrik ngekspor ka Éropa. The marake leungeun atawa suku-dioperasikeun idin Anjeun pikeun ngeureunkeun Scooter nu instan tanpa ...Baca leuwih »

  • Dinyana keur dipake skateboard listrik jeung kaamanan
    waktos pos: 01-10-2018

    In order to reduce any type of risk, we recommend you carefully heed the following warnings. Use KOOWHEEL Electric Longboard sensibly and responsibly. KOOWHEEL Electric Skateboard is a hi-ech transport vehicle, but its incorrect and inappropriate use can cause injuries. Always wear shoes, a hel...Baca leuwih »

  • KOOWHEEL Electric Purwokerto sarta Manajemén Longboard
    waktos pos: 12-27-2017

    CLEANING Always close the power port before cleaning. Always disconnect KOOWHEEL Electric Longboard from the charger before cleaning it. Do not use thinners or other solvents to clean since they could damage surfaces. Use a damp cloth to clean plastic parts. Do not wash KOOWHEEL LONGBOARD with ...Baca leuwih »

  • Naon beda antara helm sapédah jeung sapatu helm?
    waktos pos: 12-11-2017

    Hiji patarosan umum nu urang menta anu, "Naon béda antara hiji helm sapédah jeung sapatu helm?" Kumisan ti bédana atra dina nuhun, sapédah jeung sapatu helmets sabenerna functionally béda di sababaraha cara, jeung anjeun hoyong mastikeun lamun meuli tipe katuhu helm keur ri ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 11-29-2017

    Baca leuwih »

  • Foldable Electric balancing Scooter produser Ti Koowheel
    waktos pos: 10-12-2017

    The Koowheel E1, a 2 kabayang standup Scooter Foldable Self balancing Electric kamungkinan salah sahiji beurat pangleutikna tur hampang orientasi tegak autos transporter pribadi pangeusina. Éta Koowheel Patén Inovatif design tiis fashionable, rupa-rupa headlamps jeung lampu buntut husus; Aya LED d ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 09-12-2017

    Kabéh isu dianggap, abdi bisa substantiate Cindekna ieu jeung merk Koowheel anyar K7 Self balancing Scooter. The KOOWHEEL K7 hoverboard 8.5inch hoverboard roda badag kaluar jalan Self balancing Scooter geus pasti dianggap diantara dina hiji di unggal of solely sakeupeul sababaraha fashions nu asalna UL Cer ...Baca leuwih »

  • Bluetooth Glorious Self balancing Scooters
    waktos pos: 08-29-2017

    Sanajan, salah sahiji cara unggulan nyaéta mésér ti hiji seller asli tur leres-reputed mun nullify prospek nu mana wae incidence misalna. Ku cara ieu Anjeun moal leungit pendekatan anjeun sarta teu boga salempang pisan di Wasalam kana lalulintas oncoming. 2 kabayang balancing Scooter ku batré Powerboard`s ...Baca leuwih »

  • Kaunggulan pasar na prospek of KOOWHEEL hoverboard K8
    waktos pos: 08-15-2017

    1. status ngembangkeun diri balancing Scooter 2. Ngajaga pasar tina mobil kasaimbangan. 3. pasar K8 kaunggulan tur prospek Dina taun anyar, jeung Ngaronjatkeun tina konsumsi, kandaraan énergi anyar - mobil kasaimbangan anu dipikacinta ku pamakéna domestik jeung luar nagri pikeun anak lingkungan ...Baca leuwih »

  • Koowheel 8.5inch Pareum-Jalan K7 brings pangalaman hadé ka anjeun
    waktos pos: 08-01-2017

    The KOOWHEEL 8.5inch Smart kasaimbangan Scooter K7 mangrupakeun salah sahiji hoverboard newest dina pasaran. Ieu ciri anu téhnologi rada beda ti nu hoverboards sejen, sahingga eta ngagunakeun motor leuwih kuat, roda 8.5inch anu hebat dina kokotor na jukut, sanajan, teu kabawa inflatable, anjeun ...Baca leuwih »

  • -Anjeun K8 pilihan Koowheel of Hoverboard
    waktos pos: 07-21-2017

    Koowheel launched it’s latest hoverboard  Koowheel K8—Your choice of Hoverboard •The sooner you choose K8, the more money you will make; •As smart balance wheel hoveboard K8 will become the new hot-sell item. What is going on with the Hoverboard Market? •The Chic version has been on the Market f...Baca leuwih »

  • waktos pos: 07-18-2017

    Kumaha anjeun méakkeun Anjeun sabtu minggu Time atanapi LeisureTime? Dina taun anyar, jalma ngora guna ngungudag fashion jeung gaya hirup seru, tunggang dina Scooter kasaimbangan pinter ieu malah beuki jadi populér kiwari. Eta geus jadi Cara panggampangna gerak. Ieu kabeh attributed kana kanyamanan sarta reliabil ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 07-12-2017

    . ". A: Hurungkeun dewan, pencet" "kakuatan on / off" "tombol; dewan ieu dina nalika dédéngéan sora honk jeung lampu indikator LED hurung 2. Lengkah on dewan jeung tetep kasaimbangan Firstly nempatkeun hiji suku dina Pad kaki lajeng lalaunan ngalih fokus awak dina Pad suku, sarta th ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 06-22-2017

    Di Éropa jeung Amérika Serikat jeung nagara séjén, anu scooters hoverboard atanapi Scooter skateboard pohara populér, kids mimiti muterkeun Scooter skateboard di hiji umur dini. Koowheel parusahaan téhnologi ngawanohkeun sajarah sahiji Opat kabayang Skateboard Electric kalayan motor duaan, dipaké pikeun pondok ...Baca leuwih »

  • The feauture tina dua kabayang Scooter pinter K3
    waktos pos: 06-13-2017

    Dua gilinding Electric Scooter mangrupa, pangabisa timer balancing listrik individu ngagunakeun kandaraan angkutan, kalawan hiji wahana urban, éta mangrupa wahana anyar unprecedented. Ogé kawanoh salaku déwan hover, keur transportasi pribadi, karya patroli, stadion indoor, karanjang golf, patroli pulisi, patroli exhibitio ...Baca leuwih »

  • The Timer balancing Scooter K5 bubuka ringkes
    waktos pos: 05-27-2017

    Pedaran produk The Scooter timer balancing boga tilu bagian. Dua sumbu ngadalikeun sisi kénca sarta katuhu awak Scooter urang; dua sisi tiasa beroperasi sacara mandiri bari pindah, sarta moal ngaganggu saling. Scooter ngabogaan dua roda; lebar antara roda henteu ...Baca leuwih »

  • KOOWHEEL Anyar design Scooter Electric L8
    waktos pos: 05-08-2017

    Koowheel Patén Inovatif design fashionable Scooter listrik L8 Pikeun sapatu téh janten haratis, aya euweuh aturan di dunya ieu sareng anjeun ukur diwatesan ku imajinasi anjeun sorangan. Koowheel tiasa nyandak anjeun mana anjeun mikahayang, aya euweuh wates. Simkuring pikir brand kudu embody konsép ieu, ku kituna ...Baca leuwih »

  • Naon anu anjeun resep pangalusna diantara E-Scooter, Scooter pinter jeung E-skateboard?
    waktos pos: 04-28-2017

    Appearance, the appearance of them are different, but basically rely on the balance of people to achieve, about the balance ability need for a certain learning process, no one will be good at riding these since they are born .   Electric scooter compared with the latter two, it is easier t...Baca leuwih »

  • waktos pos: 04-12-2017

    Koowheel Anyar listrik diri Scooter balancing K5 datang! Cai mibanda teuing béda dua kabayang Scooter pinter biasa. Ngeunaan hoverboard ieu kami R & D Tim méakkeun loba wayah di tunggang pangalaman, jadi perbaikan sangkan jalma hadé ngarasakeun kabagjaan tina tunggang. Tilu bagian struktur. Kee ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 03-29-2017

    Package Includes: Electric skateboard with battery*1 User Manual*1 Charger*1   How To Ride the Skateboard? Turn on the Remote first and turn on the board to connect, Stand like this, little forward, slowly push the button, here we go! If you want to enjoy the highest speed, you can press 7 ...Baca leuwih »

  • Kasaimbangan mobil méré Anjeun cara paling nyaman keur indit dina waktu usum panas
    waktos pos: 03-16-2017

    Kasaimbangan mobil méré Anjeun ujung mode perjalanan panas core paling nyaman: suhu luhur teu kaampeuh dina waktu usum panas panas, janten perjalanan siksa a. Koowheel kasaimbangan mobil masihan anjeun cara paling nyaman keur indit dina usum panas, hiji usum panas tiis! Usum panas, travel geus jadi jenis sangsara, dina poé cerah, t ...Baca leuwih »

  • Minuhan sagala kaperluan-Koowheel tunggang Balance Scooter Anjeun
    waktos pos: 03-14-2017

    Teu sarua jeung Koowheel balancing Scooter, leuwih merenah kana tunggang, numpak wisata beuki seru, rék ngamimitian deui? Hoyong ngalaman tunggang pelesir di kota? Ngan masihan anjeun kasaimbangan mobil KOOWHEEL, anjeun kalawan bébas bisa leumpang ngaliwatan numpak keur lila tanpa pikahariwangeun ngeunaan Str tinggi ...Baca leuwih »

  • KOOWHEEL E-skateboard, Jieun hirup anjeun jadi Cool
    waktos pos: 03-01-2017

    Have you ever thought about a romantic and beautiful weekend with your lover? Do you want to show yourself in the public? And would you like to let your body and mind to be fully relaxed on a sunny day, feel like a poetic and moving melodies, and listen to the voice of nature, permeated the wh...Baca leuwih »

  • Geus anjeun ngagaduhan alat penting wisata-Balance Scooter?
    waktos pos: 02-22-2017

    Dua roda balancing mobil nyandak anjeun cinyusu outing Mun usum ieu musna, tiasa cinyusu janten tebih? Di cinyusu kami rék cicing jauh pikeun outing spring. kembang liar mekar di cinyusu, nalika urang ningali kembang warni tur seungit, sacara alami bakal eureun, nyandak katingal di. nalungtik kapanggih t nu ...Baca leuwih »

  • Koowheel Electric Skateboard Gancang Mimitian Guide
    waktos pos: 01-17-2017

        Remote lights tips: 1.Charge  indicator will be on when charging 2.Battery light and Direction indicator on means it’s connected 3.BLUE means battery is high RED means battery low 4.Direction indicator turn RED when reversed     Get Ready 1. Install the battery correctly, and twist screws 2...Baca leuwih »

  • KOOWHEEL masihan anjeun pangalaman béda on E-Scooter atanapi E-skateboard tunggang
    waktos pos: 01-09-2017

    tunggang dina teu leuwih dominasi pedal, sarta engké jeung motor tradisional jeung jalur sapedah listrik kategori ieu. Salaku angkutan pribadi, laju itu ada, tapi masalah polusi geus jadi puseur tina kontradiksi. KOOWHEEL dua dewan kabayang K1 sarta roda opat skateboard listrik hov ...Baca leuwih »

  • Numpak Koowheel Electric skateboard jeung buka mana
    waktos pos: 01-04-2017

    Dina gancang modern hirup, pikeun kalolobaan kerah bodas, kagiatan outdoor mangrupakeun pelesir alus di sabtu minggu. Di dieu datang pertanyaan: kumaha maranéhna bisa meunang ka tempat sapuk? KOOWHEEL Electric skateboard bakal hiji pilihan unggulan pikeun maranéhanana budak ngora fashionable tur katresna. Hal ieu ngandung harti yén maranéhna moal hav ...Baca leuwih »

  • Hayu nu Scooter kasaimbangan pinter marengan sareng anjeun di Christmas.
    waktos pos: 12-08-2016

      Alatan unggal taun urang Natal ampir, Christmas wawuh ka Cina Spring Festival, dina dinten ieu, lolobana jalma bisa ngalakukeun naon hayang maranéhna pikeun ngalakukeun jeung meuli hadiah paling favorit maranéhanana dina harga pisan affordable. Anjeun teu bisa antosan ka coba? Dina Pace gancang tina kahirupan modern, paling-kerah bodas buka na l ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 11-28-2016

    Dina Pace gancang tina kahirupan modern, lolobana bodas-kerah hoyong buka jeung ninggalkeun dianggo unggal dinten sareng mood senang, handapeun ngaronjatkeun kaayaan jam lalulintas, euweuh urusan dina jenis transportasi bakal kasulitan, bari leumpang atawa tunggang hiji sapedah runtah a waktu, jadi anjeun perlu hiji scoot pinter ...Baca leuwih »

  • Listrik diri balancing Scooter urang pesona fashion anu irresistible
    waktos pos: 11-16-2016

    koowheel listrik balancing diri Scooter, jalma anu salawasna teuing panasaran pikeun hal anyar, ku kituna, alat tunggang anyar geus narik perhatian masarakat, attracting jumlah vast pamakéna competing mésér. Koowheel Self balancing Smart Scooter ayeuna geus jadi béntang tunggang dina dina ...Baca leuwih »

  • Koowheel listrik Scooter ngamajukeun kasadaran lingkungan-panyalindungan
    waktos pos: 11-03-2016

    Aya loba kawentar hoverboard Scooter brand, kumaha ieu Koowheel geus dipeunteun sakumaha luhureun sapuluh Scooter pinter brand pikeun sababaraha taun? Mangga buka browser Google anjeun, lajeng milarian kecap konci "kasaimbangan Scooter supplier", kapanggih yén ngaran domain www.koowheel.com dina kaca munggaran. Dina dua puluh -...Baca leuwih »

  • Koowheel pinter Scooter ngosongkeun haté anjeun, solusi lalulintas Anjeun
    waktos pos: 11-03-2016

    Pamaén make téhnologi inovatif tur cara mikir, nyadiakeun solusi inovatif tur praktis pikeun masalah lalulintas modern, nyieun hiji lalulintas harmonis, najan ide téh alus, tapi teu bisa dilaksanakeun, kumaha waktu bisa dilaksanakeun téh masih pertanyaan. Lamun masalah lalulintas tiasa ...Baca leuwih »