warta industri

  • The "satengahna" - A Timer balancing Scooter nyandak anjeun eta
    waktos pos: 04-20-2018

    balancing diri E1 Scooter Koowheel Electric Ieu lampu tapi energetic, patén Inovatif design tiis fashionable, LED layar tampilan sagemblengna mintonkeun batré jeung speed, daya serap shock super kalawan karét 8inch ban pneumatic. Di sagigireun, narilep tur mawa gampang. Sanajan kitu, eta bisa nyadiakeun identi nu ...Baca leuwih »

  • Naha Anjeun Hayang A Dua kabayang Self balancing Electric Scooter
    waktos pos: 03-21-2018

    Kungsi aya sababaraha fashions nu tadi masalah sareng sistem batré jeung dewan jero lalaki dipecat. dewan ogé geared up kalawan sensor galur responsif nuturkeun maneh dimana wae Anjeun mindahkeun beurat anjeun. Nalika kosan a Swagtron, anu 1st hambalan suku dina waktu ti tukangeun. Lamun lumangsung lean ba ...Baca leuwih »

  • Skateboards listrik bisa Jieun pengendara ngalayang
    waktos pos: 03-15-2018

    Lamun model primér mucunghul sadia dina pasaran, aranjeunna geus solely sakuduna dituju bisa dipaké salaku angkutan asli, keur gede pikeun mun anjeun hayang buka imah babaturan urang, nepi ka SMA, atawa sababaraha commuting lianna. skateboard listrik rusuh ieu hadir kalawan marake disc pungkur, pneumati masif ...Baca leuwih »

  • Anjeun kudu nyaho hal ieu sateuacan purchasing E-skateboards
    waktos pos: 03-09-2018

    Naon sual kudu dianggap? Tangtu na Kasalametan. Ku kituna, urang Koowheel supplier skateboards listrik geus diala CE, RoHS, sertipikat FCC UN38.3. Ngan kawas mobil atawa sapédah, ieu skateboards listrik Sajaba kedah nicely-ngurusan kalawan niat pikeun ngajalankeun smoother. Lamun meureun ...Baca leuwih »

  • Kasalametan anu firms skateboard listrik nanyakeun ka patarosan pangalusna?
    waktos pos: 03-07-2018

    Kalawan hal ka nyusunna of skateboard, Anjeun bisa kudu ngahuleng mikiran masalah sababaraha facets perkembangannya. Mun anjeun resep pamanggih hiji skateboard listrik, tapi anjeun bogoh setelan Anjeun hadir, Anjeun kudu mawa katingal di EON: nu powertrain listrik modular primér. Dina dunya paced rusuh kawas ours, ...Baca leuwih »

  • Meuli Good Quality na Cool Electric Skateboard
    waktos pos: 03-02-2018

    batréna pinuh ngeusi dina ngeunaan 2-3 jam, gumantung sabaraha ayeuna teh lemes. Anjeun bisa Cicing atanapi muka leungeun anjeun saloba rék, tanpa salempang ngeunaan eta ragrag atawa ngalayang jauh. Gantina, lain single tina sababaraha "kualitas luhur" Sél miboga kapasitas anu deukeut jeung dipeunteun capacit ...Baca leuwih »

  • Dimana anjeun hoyong buka perjalanan di cinyusu ieu?
    waktos pos: 02-28-2018

    Spring datang pas, Rék balik kana lalampahan iraha wae? Atawa rék balik kaluar na neuleuman alam béda? Ulah rék masihan diri atawa kulawarga hiji liburan impressive tur sampurna? Mun jawaban nu nya Sumuhun, mangga milih hiji poé cerah rék kaluar, teras anjeun bakal nyekel tetempoan terduga dina tungtungna ...Baca leuwih »

  • Pangpanjangna Lalampahanna Ku Electric Skateboard
    waktos pos: 02-23-2018

    Hayu urang attending ka titik di mana diperlukeun sababaraha inovasi serius keur nangtung kaluar dina aréa skateboard listrik; pilihan kawas regenerative ngerem na di roda motor. Kadali jauh nirkabel bisa panginten saeutik tingkat lemah sakumaha ayeuna teh dijieunna tina palastik flimsy tur asa cukup Che ...Baca leuwih »

  • Hiji Mangsa anyar Of Commuting-Electric Skateboards
    waktos pos: 02-06-2018

    Biasana, alatan ukuran sarta beurat anu skateboards mawa éta téh masalah anu. Urang basis Jerman lolobana staf kungsi lila geus panasaran ngeunaan "elektro-mobilitas", nu perhatian pulitik badag di Jerman sarta sabenerna dia sakabeh nagara sagala ngaliwatan Éropa. Urang nawiskeun perdana-kiyeu meuli mantuan a ...Baca leuwih »

  • The Lightest Electric Skateboard Di bumi
    waktos pos: 01-25-2018

    Simkuring oge panginten-ngeunaan salah sahiji cara anu pangalusna pikeun tetep tegangan lumaku dina ranté drive. Henteu sakabéh hoverboard tapi solely ieu hoverboards Electric anu boga certifications ditangtoskeun anu aman ngagunakeun - ieu ngawengku sakabeh pangluhurna 10 hoverboards nu pangalusna didaptarkeun di handap. Éta téh mangkaning keur de ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 01-19-2018

    Kalawan luhur-tech téhnik balancing diri, steadiness ganda kalawan diwangun-di gyroscope tur sénsor gravitasi, pisan gampang pikeun ngatur, ngan ngarobah haté beurat physique anjeun, Scooter Anjeun flexibly baris mindahkeun payun, mundur, ditinggalkeun, katuhu, sarta sanajan giliran 360 diploma dina titik. Salah sahiji Fe pangalusna ...Baca leuwih »

  • Unik Béda Self balancing Scooters
    waktos pos: 01-12-2018

    mannequin nu kudu jadi ditangtukeun salaku per kualitas motor. Sumuhun, eta nu keur jalan harga nu loba duit, kumaha nyandak katingal di konstruksi, sarta kualitas sheer tina pangwangunan budak bahaya ieu, nu nuju kenca wondering naha atanapi henteu eta mangrupakeun trafo di nyumputkeun. Gampang rech ...Baca leuwih »

  • Nu Maha nikmat Hoverboard balancing Scooters 2018
    waktos pos: 01-04-2018

    Kitu ogé, anu Scooter listrik asalna di sagala rupa kelir sarta éta ogé mungkin pikeun ngahias kalawan stiker nu mangpaat pikeun cowl nu goresan anu Pops nepi unggal jadi mindeng. Tangtu, eta hiji tipe nu bisa nyepetkeun maneh ka mana bae tujuan nu nuju dimaksudkeun dina jeroeun euweuh ...Baca leuwih »

  • The Electric Skateboard bakal Cool Natal kasinugrahan di 2018?
    waktos pos: 12-22-2017

    Natal datang geura-giru. Naon kahayang anjeun dina taun anyar? Anjeun pilari kado kmu fashionable pikeun babaturan anjeun atanapi kulawarga? Meureun anjeun geus scoured sababaraha luhureun kaulinan kahayang-béréndélan tur sagala-sabudeureun gagasan kado hébat, teras masih bisa manggihan kado idéal? Lamun ditéang som ...Baca leuwih »

  • Rupa ngerem on Electric Skateboards
    waktos pos: 12-14-2017

    Dina sagala wahana listrik, aya sababaraha rupa primér braking- dinamis, gesekan, sarta ngerem regenerative. Éta sadayana nganggo metode béda tina slowing kendaraan handap. Gesekan ngerem rem gesekan anu tipe sarua rem nu dipaké dina mobil konvensional. Intina, gesekan agai ...Baca leuwih »

  • The Best Electric Skateboard Backpacks Pikeun Board anjeun
    waktos pos: 12-06-2017

    Biasana anjeun teu hayang mawa listrik jarak lila skateboard anjeun ku leungeun, sarta ransel dewan bisa nyieun loba gampang pikeun ngalakukeunana. Ku ransel dewan, Anjeun ogé bisa ngarasakeun bebas mawa dewan anjeun dianggo pas keur isuk hujan na masih numpang deui balik ka imah lamun éta sunnier Atang. Th ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 11-30-2017

    Aya loba hoverboards unlicensed kaluar aya sadia dina pasaran, jeung anjeun resep ka pikeun mastikeun Anjeun kudu salah nu aman numpang pikeun anjeun atawa kids Anjeun. hoverboards ieu sadia ti firms sagemblengna béda dina ukuranana béda jeung formulir kituna minuhan sarat jalma. The ...Baca leuwih »

  • skateboards listrik mungkin ngarobah commuting Anjeun
    waktos pos: 11-03-2017

    Salaku standar hirup masarakat terus naek, beuki loba urang resep ka ngungudag hirup leuwih fashionable tur merenah. Utamana youngers, aranjeunna mikahayang ngajajah deui hal anyar jeung seru. Ku kituna, aranjeunna boga paménta luhur pikeun parabot perjalanan pondok-kajauhan. Di hiji sisi, maranéhna bisa ngarasakeun conv ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 10-27-2017

    Éta alatan gadget ieu mobilitas pribadi teu dimaksudkan pikeun perjalanan jarak jauh, kumaha anu cukup dirancang sangkan commutes pondok basajan tur tambahan efisien. Mantuan keur Bluetooth ngarasakeun fungsi tina telepon alus tur unit muter stereo béda. Marengan fitur ieu, hover ieu ...Baca leuwih »

  • Naha The E-skateboard kituna sizzling Jeung disambut ku Anjeun.
    waktos pos: 10-19-2017

    Éta lengkep leres, nalika aranjeunna nyarios aranjeunna geus unik, aya tipeu sarua jadi katelah ios di pasar geus. scooters listrik ieu leungeun-haratis atawa skateboard listrik bisa dicokot ka juta lokasi, henteu masalah naon disebutna aranjeunna. Koowheel Vérsi newest Electric ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 10-05-2017

    rentang nyaeta salah sahiji tinimbangan penting sedengkeun milih hiji wahana Powered listrik. Self balancing Scooter pikeun tutumpakan-speed low, kalawan sakabeh dagangan comparable identik. Dimekarkeun ku Koowheel, anu Hoverboard K7 ieu dipaténkeun salaku "dua roda, car.R swasta timer balancing ...Baca leuwih »

  • Koowheel generasi 2nd e-skateboard mimiti tunggang
    waktos pos: 09-29-2017

    Hai ~ Alatan Koowheel generasi 2nd skateboard listrik Kooboard teh skateboard listrik kahiji dina kahirupan mah, jeung Abdi jarang méakkeun duit mésér misalna hiji kaulinan mahal (Salian, meuli sapédah jalan satapak kalayan "ngabalukarkeun alus" ...) kitu mah hayang pisan mun buka taman. Sarta kuring pohara painf ...Baca leuwih »

  • Ngeunaan DIY Electric Skateboard
    waktos pos: 09-22-2017

     Marengan skateboard listrik nu panas tur tampi ku jalma ngora modern, salami sorangan hiji dewan kasaimbangan Electric alus teuing, aranjeunna leuwih gampang ngalakukeun sababaraha DIY nurutkeun préferénsina sorangan. Nu anyar mah manggihan sababaraha skateboard DIY tiis on Instagram. Pace: A E-longboard KUMIS bakal nulungan ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 09-19-2017

    Alesan keur nelepon hiji Scooter balancing diri salaku "Hoverboard" éta sedengkeun tunggang, éta Sigana mah anjeun hovering sababaraha inci luhur handap. Inget pikeun mulasara kontak sareng taneuh. Ieu hiji unggulan dua roda diri balancing Scooter listrik nu mangrupa siap masihan jalan nu leuwih ...Baca leuwih »

  • Greatest Libur Trip Alat-Kooboard hirup tiis
    waktos pos: 09-05-2017

    The "E-dewan" di momen sadia dina pasaran solely meniru nu gerak dina populér, papan fiksi. Ayeuna urang bisa nempo yén beuki loba jalma anu labuh asih alat perjalanan ieu. Anyar, salah sahiji Cina luhur lima parusahaan hoverboard brand anu ngembang generasi 2nd longboard listrik ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 08-23-2017

    hoverboard nu disambut ku urang leuwih ngora, sabab bisa miboga taya senang tur ngarasakeun on tunggang hoverboard, tapi kumaha carana milih hiji aman Scooter balancing diri? Ayeuna hayu atuh nyarankeun tilu safest tur pangalusna balancing diri Scooter ka anjeun. Hiji munggaran teh merk KOOWHEEL Self Balanc ...Baca leuwih »

  • lalampahan Ieu duanana lingkungan jeung murah
    waktos pos: 08-07-2017

    Unggal Senen sumping, commuters ogé rame dina beus / subway, hirup nyeri kana jalan, Jigana haté urang téh capé, elaborately mun makeup, tungtungna ieu soaked kalawan kesang dina riungan. Sanajan parabot lalulintas modern anu sagala rupa, tapi ogé teu papanggih sakabeh jalma: ngajalankeun mobil, teuing meungpeuk; metro beus, ...Baca leuwih »

  • Bédana antara Koowheel k8 na hoverboard 6.5inch biasa
    waktos pos: 07-26-2017

    1.  Price Koowheel 6.5inch smart balance wheel k8 is cheaper than regular 6.5inch hoverboard on the market.  2.  Apearance Koowheel 6.5inch hoverboard k8 has the following features: private mode. Milan designer, which In line with European and American aesthetic habits. HANGHONG Motor (ensure t...Baca leuwih »

  • Anu mandiri balancing scooters aman ngagunakeun?
    waktos pos: 07-07-2017

    Self balancing scooters, atawa ogé dipikawanoh salaku hoverboard, dewan balancing diri, Scooter kasaimbangan listrik jadi hal pohara populér di taun anyar. Utamana dina AS jeung Inggris, maranéhna resep pinuh ku tantangan jeung pikagumbiraeun, manggihan hal lucu ti kahirupan sapopoé. Ieu scooters listrik 2 kabayang nawiskeun ...Baca leuwih »

  • Anu nyebutkeun pasuliwer poean Anjeun teu kaci senang?
    waktos pos: 07-03-2017

    Anjeun getol kana skateboarding tapi jadi weary tina sagala ngadorong jeung suku anjeun? Aya hiji skateboard listrik anyar ti Koowheel Cina. Meureun bisa ngarobah cara pikeun mindahkeun. Poto handap nyokot ku htfubeck. Hatur nuhun sharing eta. The Koowheel longboard listrik skateboard dijieun kalawan sim ...Baca leuwih »

  • Tilu tips on milih skateboard listrik
    waktos pos: 06-27-2017

    Kiwari beuki loba jalma gaduh fashion jeung téhnologi pamundut nalika lalampahan lebet, teras Scooter listrik nyaéta kabutuhan di perjalanan group fashion. Tapi pikeun kalolobaan produk anyar, nu balancing diri harga Scooter téh beuki mahal, jadi urang kudu ati-ati lamun urang meuli. Kami geus dijumlahkeun nepi ka tilu unsur purc ...Baca leuwih »

  • Jenis pangalaman bisa mangrupa skateboard listrik mawa anjeun?
    waktos pos: 06-06-2017

    The extension calakan tina pangalaman hiburan Electric Skateboards gaduh atribut rekreasi alamiah. Dina 1950-an ahir, warga masarakat pantai California kidul diwangun skateboard kahiji di dunya. Salaku hiji penyuluhan surfing di darat, Electric Hoverboard geus brew ...Baca leuwih »

  • alat perjalanan nu cocog pikeun anjeun?
    waktos pos: 05-19-2017

    Dina hadir, dina angkot jarak pondok, anu youngers bayaran leuwih perhatian ka Scooter kasaimbangan, Scooter listrik, Scooter listrik jeung skateboard listrik opat jenis ieu. fitur umumna, sajaba listrik, anu pangpentingna nyaéta portability tur leuwih fitur anyar, sakumaha w ...Baca leuwih »

  • Naha E-skateboard jadi panas sarta tampi ku jalma ngora?
    waktos pos: 05-11-2017

    Listrik Skateboard pinuh tina senang jeung eta janten hobi loba bangsa ngora. Nu anyar, hususna loba katresna mimiti gabung di tim ieu. Sanajan kitu, éta skateboard pamadegan katresna make teu salah tradisional, tapi KOOWHEEL D3M dual motor listrik skateboard. skateboard Saperti owns appearan geulis ...Baca leuwih »

  • Kumaha ngeunaan kaamanan pikeun sawawa tunggang Scooter listrik?
    waktos pos: 04-17-2017

    Kiwari éta scooters listrik geus jadi pilihan populér pikeun luang jeung kabugaran. Jelema ngora tunggang dina Scooter kasaimbangan listrik, bisa laksana pangabisa kasaimbangan sarta refleks, sarta bisa ngamajukeun ngembangkeun cerebellum jeung ngamajukeun ngembangkeun otak, ningkatkeun sirkulasi cardiopulmonary. ...Baca leuwih »

  • Scooter kasaimbangan listrik - Témbongkeun hirup fashion Anjeun
    waktos pos: 04-05-2017

    Lalulintas jam masalah badag di kota, na pisan hésé pikeun néangan hiji spasi parkir, kituna "kamacetan" geus jadi sipat paling umum for jelema jelema nu hirup di kota. Ku kituna, dina metropolis ieu, nu hoverboard listrik sangkan perjalanan gampang, utamana dina usum panas jeung usum tiis, ...Baca leuwih »