warta industri

  • waktos pos: 03-15-2017

    Numutkeun média AS dilaporkeun dina tanggal 11 Maret 2017, dina kotana Harrisburg keur kajadian ledakan hoverboard seuneu ngarah ka pupusna anak, dua gadis anu luka, sajaba mangrupa patugas pemadam kebakaran anu luka. Numutkeun patugas pemadam kebakaran dijelaskeun, di 8 WIB, dina urutan kabur, salah sahiji korban tina ...Baca leuwih »

  • Listrik Hoverboard ngajadikeun hirup leuwih sederhana & bébas
    waktos pos: 03-07-2017

    Kiwari, olahraga geus jadi kagiatan favorit pikeun gens kantor, pagawe bodas-kerah di kantor, dina dinten tina komputer, tiap bagian awak anu kurangna latihan, utamana rawan sagala rupa masalah minor dina sagala rupa aspék awak, kayaning beuheung nyeri, leungeun mouse, panon garing, ther ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 02-07-2017

    Hoverboard disebut oge scooters timer balancing, alatan kajadian seuneu hoverboard taun saméméhna ', The Association AS Consumer Produk Kasalametan (CPSC) geus ngumumkeun yén sakabéh Scooter timer balancing atanapi Hoverboard pabrik, importers jeung distributor tutumpakan counterbalanced kudu sasuai jeung .. .Baca leuwih »

  • The Kaunggulan tina tunggang hoverboard a
    waktos pos: 12-26-2016

    Hoverboards anu kawentar kiwari sarta eta geus jadi trend pikeun kids, rumaja jeung aults nyandak lalampahan pondok jeung kasaimbangan diri Heboh hoverboard.If rék mésér leungeun hoverboard bébas pikeun barudak, babaturan atawa diri, anjeun bisa meunangkeun loba informations ti internét ngeunaan kabayang 2 ...Baca leuwih »

  • Naha teu di Scooter listrik atawa skateboard kitu tampi dina pasaran?
    waktos pos: 12-14-2016

    Asupkeun taun anyar, kasaimbangan kompetisi widang Scooter listrik ieu jadi beuki galak. pabrik utama geus dibuka produk anyar maranéhna, terus ngumpulkeun sarta dilegakeun pangaruhna sarta status di konsumen. pangarang geus salawasna dianggap yén salah sahiji pangpentingna ko ...Baca leuwih »

  • Naha teu di Scooter kasaimbangan jadi bodas-kerah urang artefak gawé?
    waktos pos: 11-22-2016

    Lamun anjeun buka gawe, naon anu anjeun sieun paling? Kuring yakin paling urang bakal nyebutkeun yen aranjeunna telat, iwal aranjeunna kapangaruhan ku perlakuan kejam on jalan mun jalan. Kalolobaan jalma buka dianggo ku beus subway numpak, tangtosna, bisa milih pikeun leumpang jauh. Jeung antara tilu di antarana kudu disadv sorangan ...Baca leuwih »

  • Sugan aya nu apal ieu tips mangpaat pikeun balancing Scooter mertahankeun?
    waktos pos: 11-03-2016

    Sabaraha anjeun nyaho keur balancing Scooter mulasara tips? Dinten hayu Koowheel Editor ngenalkeun anjeun. Metodeu pangropéa pikeun balancing Scooter atanapi hoverboard: 1. Pamakéan tina Koowheel balancing Scooter teu bisa dipisahkeun tina peran kabayang, jadi urang kudu make inspecti ditangtoskeun ...Baca leuwih »