RC Mobil KOOWHEEL 1:16 Skala 2WD Pareum Jalan Jauh Control Mobil kalawan 2 Rechargeable Batre 2.4GHz Radio Jauh Control Treuk Monster High Speed ​​Mapay USB carjer RC Car pikeun Dewasa sarta Kids (Blue)

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

Konci Fitur Produk:

Realistis Gurun Buggy:
1:16 Skala, gantung Pranata mangsa, sadaya rupa bumi di kontrol Anjeun, ieu RC mobil kadali jauh sahingga pikeun maén di pantai, pasir, jukut jeung dimana wae Anjeun dipilampah.

2.4 GHz Jauh Control:
Strong anti gangguan, nu ngaktipkeun sababaraha mobil jeung balap babarengan wanoh jeung tempat anu sarua. Mun anjeun meunang 2 leuwih treuk KOOWHEEL RC, éta leuwih senang mun ngajalankeun loba jauh sisi mobil kontrol ku samping.

Ganda Time ganda Fun:
mobil Koowheel datangna kalawan 2 accu, bisa ngarojong kakuatan pikeun mesin ngahontal speed luhureun 12 mph. Batré pinuh bisa lumpat 10-15 mins. Recharging batré via port USB, kabeh kudu ngamimitian aya 3 accu AA pikeun mancar!

Gampang Paké:
kontrol fungsi Full, maju / ngabalikeun / kénca / katuhu. Car kadali jauh ieu steering kacida stabil sarta throttle, anu jauh ergonomic bisa mastikeun kadali punjul pikeun pemula.

Garansi:
KOOWHEEL nyadiakeun ngabalikeun duit pinuh atawa tukeur hiji anyar pikeun urutan dina 30 poé. Repairing bébas tur ngaganti asesoris di AS pikeun urutan dina 365 dinten. Siap response di 24 jam. SO nambahkeun kana karanjang AYEUNA!

 Panjelasan Produk:
upc 6958210300622
2.4G kadali jauh CAR2.4 kontrol GHz radio: kuat anti gangguan, nu ngaktipkeun sababaraha mobil jeung balap babarengan wanoh jeung tempat anu sarua. Mun anjeun meunang 2 leuwih treuk KOOWHEEL RC, éta leuwih senang mun ngajalankeun loba mobil sisi ku samping.
Pinuh kontrol fungsi, maju / ngabalikeun / kénca / katuhu. Car kadali jauh ieu steering kacida stabil sarta throttle, anu jauh ergonomic bisa mastikeun kadali punjul pikeun pemula.
QQ 图片 20190425112532 QQ 图片 20190425112559Perhatikeun: 3 reasons below for short-driving-time of the battery :

Waktu ngecas teuing pondok pikeun ngarojong cocok.
Anjeun teu ngajalankeun kaluar tina batréna saméméh ngecas.
Umur batre bakal shorten lamun teu dikaluarkeun dina batré tina mobil sanggeus pamakéan.
Eusi pakét:

RC mobil x1
Jauh Control x1
Rechargeable 6.4V / batré 700mAh pikeun Car x2
USB carjer x1
LockCatch x4
obeng x1

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •  

     

     

     

     

     

    Produk patali