RC Mobil keur Kids KOOWHEEL Jauh Control Car 360 puteran 4WD Pareum Jalan Double sided puteran tumbling - 2.4Ghz High Speed ​​Rock Mapay Vehicle kalawan Headlights Barudak Birthday Kado RC Car pikeun Kids

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

Speed 1.High sareng mareuman jalan: mobil ngabogaan dua motor kuat kalawan 4WD, mastikeun speed tinggi na. Roda pisan fleksibel, éta gampang nyieun robah warna ka warna gancang.
Kado 2.Best keur budak: kalawan sistem kadali jauh radio 2.4GHz, mobil RC mangrupakeun ultah sampurna, hadiah Natal pikeun barudak.
3.All rupa trik: endah 360 gelar design stunt flipping, cocog pikeun kids Anjeun atawa kaulinan mobil Lover. Sisi ganda ngajalankeun, maju, mundur, balikkeun ditinggalkeun, balikkeun katuhu, 360 gelar tumbling flipping. RC mobil ngan ngajaga on bade euweuh urusan naon eta hits atanapi kumaha eta lemahna, masihan anjeun pangalaman tiis béda!
Bahan 4.High kualitas: palastik kualitas luhur, teguh jeung awak mobil awét, beuki ruggedness na crashworthiness. Ban dijieun tina karét, gampang pikeun nungkulan sagala kaayaan outdoor.
5.Guarantee: mobil migunakeun 3.7V 400mAh batré rechargeable (kaasup) kalawan sambungan kabel USB (kaasup), 15 - 20 mins maén waktos, 2 jam Ngecas waktos. KOOWHEEL nyadiakeun ngabalikeun duit pinuh atawa tukeur hiji anyar pikeun urutan dina 30 poé. Siap response di 24 hours.So nambahkeun kana karanjang kiwari!

 

823496


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • ID produk (upc): 6958210300936

     

    2.4G kadali jauh mobil
    kontrol 2.4 GHz radio: kuat anti gangguan, nu ngaktipkeun sababaraha mobil jeung balap babarengan wanoh jeung tempat anu sarua. Mun anjeun meunang 2 leuwih treuk KOOWHEEL RC, éta leuwih senang mun ngajalankeun loba mobil sisi ku samping.
    Pinuh kontrol fungsi, maju / ngabalikeun / kénca / katuhu. Car kadali jauh ieu steering kacida stabil sarta throttle, anu jauh ergonomic bisa mastikeun kadali punjul pikeun pemula.

     

    Perhatikeun:
    3 alesan handap pikeun pondok-nyetir-waktu batre: Waktu ngecas teuing pondok pikeun ngarojong cocok.
    Anjeun teu ngajalankeun kaluar tina batréna saméméh ngecas.
    Umur batre bakal shorten lamun teu dikaluarkeun dina batré tina mobil sanggeus pamakéan.

     

    Eusi pakét:
    RC mobil x1
    Jauh Control x1
    Rechargeable 6.4V / 700mAh batré pikeun Car x2
    USB carjer x1
    LockCatch x4
    HD 720p FPV Kamera
    obeng x1

     

    Pedaran produk:
    Skala: 1:16
    strips Radio: 2.4GHz
    Ngecas waktos: 180mins
    hirup aki: ngeunaan 15mins
    Control Jarak: 100 suku
    Speed: 15KM / H
    Car batré: 3.6V 600mA batré
    Batre Jauh kontrol: 2 * 1.5V AA accu ( henteu Kaasup)
    Fungsi: Hurungkeun ditinggalkeun, balikkeun katuhu, hareup, balik
    Paket Dimensi: 16,1 x 11 x 3,9 inci
    beurat Net: 1.1 pon

     

    Service jeung Rek:
    12-bulan jaminan ngagantian, hirupna pikeun repairing.

     

    59

  • Produk patali