The fashion mini pangalusna kakuatan-mantuan kids Scooter E4 listrik

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

10 11 1 3 6


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • model E4
    Beban-bearing 50KG
    warna Pink, hideung, biru
    motor 24V 5inch (kabayang deui nyaeta motor)
    kabayang hareup kabayang 145mm PU
    gaya marake leumpang marake
    ngecas Time 2.5H
    Speed ​​dipeunteun 10KM / h
    Rentang (km) 6KM
    Kamampuh batré 22.2V 2.0A
    Brand batré china brand (4pcs china batré)
    sudut climbing  5 °
    Beurat kotor 5.1kg
    Beurat bersih 4.7kg
    Ukuran pakét 67.5 * 13.8 * 20cm
    Taya Jauh Pindah, teu Out-cangkang Warna Nalika Lampu Dina, teu bluetooth, euweuh daya Low nunjukkeun.
  • Produk patali