Kualitas luhur kakuatan-mantuan E2 Scooter listrik pikeun kids

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

Kakuatan-mantuan nak urang Scooter listrik

2

spésifikasi:

model E2
Beban-bearing 40KG
paten tipe praktis tur anyar
tegangan gawe 16.8V
ngecas tegangan 16.8V
ngecas Ayeuna 1A
ngecas Time 2.5H
Speed ​​dipeunteun 10KM / h
Rentang (km) 4.2KM
Kamampuh batré 2000mAh
Brand batré china brand (4pcs china batré)
Modél motor 100W tunggal jeung brushless
Mimitian Dina nandaan Numpang-on nandaan
Sakabeh Ukuran Scooter 73CM * 80CM * 32.5CM
System kontrol hiji
Waterproof, Dustproof IP31
Fireproofing 94V-0
Ukuran pakét 750mm * 135mm * 365mm
euweuh Jauh Pindah, teu Out-cangkang Warna Nalika Lampu Dina, teu bluetooth, euweuh daya Low nunjukkeun.

687


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •  

    model E2
    Beban-bearing 40KG
    paten tipe praktis tur anyar
    tegangan gawe 16.8V
    ngecas tegangan 16.8V
    ngecas Ayeuna 1A
    ngecas Time 2.5H
    Speed ​​dipeunteun 10KM / h
    Rentang (km) 4.2KM
    Kamampuh batré 2000mAh
    Brand batré china brand (4pcs china batré)
    Modél motor 100W tunggal jeung brushless
    Mimitian Dina nandaan Numpang-on nandaan
    Sakabeh Ukuran Scooter 73CM * 80CM * 32.5CM
    System kontrol hiji
    Waterproof, Dustproof IP31
    Fireproofing 94V-0
    Ukuran pakét 750mm * 135mm * 365mm
    euweuh Jauh Pindah, teu Out-cangkang Warna Nalika Lampu Dina, teu bluetooth, euweuh daya Low nunjukkeun.

     

     

  • Produk patali