Купување на добар квалитет и кул Електричен скејтборд

На батеријата целосно наплаќа, околу 2-3 часа, потпирајќи се на тоа колку е исушена. Може да се затвори или отвори својата рака колку што сакате, без да се грижите за тоа паѓа или летаат далеку. Наместо тоа, ниту еден од бројните "со висок квалитет" клетки имал капацитет која беше блиску до номинален капацитет. Тоа е малку скапо но да бидам искрен, тоа ќе биде аа многу подобро инвестирање да се избегне губењето повеќе за оваа умерено од купување поефтина модел во случај да сакате навистина висока стручност коњи квалитет. Тоа е придвижуван од 20pcs18650 Висока стапка на литиумски ќелии и Нов 350W x 2 Мотори со заменливи СТП тркала. Koowheel 2 генерација Електричен скејтборд  уникатен дизајн ќе ви помогне мотори ладење maximumly, но тоа е важно да се биде прилично храбар. електрични longboards понекогаш се повеќето добро се допадна, за оние кои ги користат нивните одбори како техника да се менуваат.

Кул Електричен скејтборд Kooboard

Како што можеби веќе знаете од сега, не сите електрични Скејтборди се изградени на идентични стандарди. Koowheel одбор , всушност, е добар натпревар за овие кои се изградени како линија поддржувачи или кои престојуваат во Европа. Ако сте електричен скејтборд поединец, тогаш треба да се разгледа овој член како предупредување. Значи, до сега сфаќаш моторизирани одбор е изменета скејтборд управувано од електричен мотор. Електрични Longboards се подобри со мотор. Водечката, опаѓање, и најбрзо растечката регионална сегменти се посочи. Но, неколку поединци искуство тешкотии кога се напојува одбор во јавноста, со голем број официјални претставници за спроведување на законот велат дека ќе преземе акција само ако некој се пожали. Првиот пат кога го видов електричен скејтборд, се смеев гласно и беше споменато, "Зошто е грижам би јас некогаш сакате да се патувањето еден вид на !? Овие се за kooks! "Јас го отфрли целосно. Сепак, брзината како убаво, бидејќи ненадејно забрзување мора прво да се "чувствува", така што ќе го добиете чувство за производство на електрична моторизирани автомобил.

 


Време на мислењето: Март-02-2018