Добар Авто балансот скутер со APP

Постојат многу нелиценцирани hoverboards таму се достапни на пазарот, и сакате да се да бидете сигурни дека ќе имаат по еден кој е сигурен да се вози за вас или вашите деца. Овие hoverboards се достапни од сосема различни фирми во различна големина и форма со цел да се исполнат барањата на лицето. Говорниците во Segway на hoverboard се спакувани во јаглерод fible опфатени надворешноста. Земете ја вашата потребно hoverboard само-балансирање електрични скутери на вашиот праг со нарачување од нашиот голем избор, Koowheel Е1 е поголема од традиционалните електричен скутер.

Hoverboard Преклопни електричен скутер Е1

Прво, тоа беше патенти Иновативни модерен кул дизајн со Koowheel.

Второ, тоа е бесплатна апликација за снимање и споделување на вашите секоја посета, промените прилагодувањата.

Трето, LED екран целосно се покаже на батеријата и брзина. Сите овие карактеристики се добри за децата и за возрасните. Овој производ е веројатно најголемиот hoverboards дека имам некогаш сте се најде и доаѓа со неверојатни карактеристики што го прави погоден за неговата цел. Последователно на тоа, ние сме анализирале hoverboards им понуди на повеќето ефективни одлуки.

Повеќето hoverboards Мини Segway имаат различни брзини и тежина. Говорејќи во врска со темпото и се разликуваат од hoverboard, ова претставува брзина максимум од место 22км / ч. Што веројатно може да се вчита 80-100kg тежина на неа. Приватниот превоз, сега станува екстра пријатно и разноврсна со воведување на авто балансирање скутери/ hoverboards . Know-how е крајната пријател на човештвото, тоа е подобрување на животен стил и да им даде повеќе опции да се најде сосема нов аспект на светот, со секој чекор.

На оваа Авто балансот скутери преглед веб-сајт, ние го добивме разгледа овие продавачи кои можат да бидат сигурни и нудат добар квалитет одбори. Заштитените модата во моментов се доаѓа повторно достапни на пазарот. Префрли на лево или правилно да се сврти, или да се врати назад за да се јават. Скутери биле продадени за одредена личност својства за користење на децата. Сепак, од моите лични мислења, некои опции може да биде корисно за некој сакаат, но не сите од нив. Било пониско од тоа, и купувачот пазете се - вие исто така може да бидат склони кон купување на лимон. Нова надградба: причувај се купуваат евтино направени Koowheel knockoffs! Додека некои скутери се обиде да се обезбеди својата безбедност преку обезбедување на вас со близнак балансирање на системот, можеби ќе сакате да се обезбеди својата безбедност уште повеќе. Ако се чувствувате дека вашето претпријатие нема таа модерна атмосфера, можете лесно може да го промени тоа со купување на неколку авто балансирање скутери. Можете дури и да го совладате агли на навистина прекумерна брзина во случај кога ќе се предава едноставно аспект на страна.


Време на мислењето: Nov-30-2017