Како да се прошетаат Koowheel Електричен скејтборд?

Пакетот вклучува:

Електричен скејтборд со батерија * 1

Прирачник за корисник * 1

Полнач * 1

 

Како да се вози на скејтборд?

Вклучување на далечински прв и да се сврти на табла да се поврзете,

Стојат вака, малку напред, полека притискајте го копчето, тука ќе одиме!

Ако сакате да уживате во најголема брзина, може да го притиснете копчето 7 за да го отклучите.

Најди отворена и рамна површина со чиста тротоарот за вашиот прв возење.

Секогаш носете шлем.

 


Post time: Mar-29-2017