koowheel да го претстави на Хонг Конг Глобал Извори Електроника Show 2019

koowheel, водечки глобален провајдер на решенија кратки растојанија патување, ќе се претстават на Хонг Конг Глобал Извори Електроника Show, еден од најголемите светски електронски саеми одржа во Хонг Конг од април 11- 14, 2019.

koowheel кабина: 2F36


Време на мислењето: Март-14-2019