Направи нов почеток во животот со Koowheel hoverboard K7

Сите прашања се смета, јас може да го поткрепи ова тврдење со брендот Koowheel нови K7 Авто балансот Скутер. На KOOWHEEL K7 hoverboard 8.5inch hoverboard големи тркала off road Авто балансот Скутер е, секако, се смета меѓу еден во секоја од само неколку неколку начини кои доаѓа UL сертификат. На електричен скутер само балансирање K7 слично како {7inch на тркала претходните модели К5 hoverboard доаѓа со Bluetooth технологија, за да можел да биде во можност да се слушне вашата омилена музика како што крстарење на скутер. Овие модели ви понуди со доволно забавно кога се движат низ улиците.

Евтини големите тркала off road K7 hoverboard

карактеристики:

Прво, hoverboard 8.5inch големи тркала, надвор од патот, погодна за на плажа коњи, добро искуство коњи

Второ, 500W мотори, силна моќ, брзина стабилизација дава поголемо надолно влечење и построга контрола.

Трето, двојно плоча систем, подобрување на ефикасноста на производството и по продажбата.

Покрај тоа, ексклузивен изглед патент, Bluetooth уред.

И мотори се обично не се многу мазни кога се оди бавно со оглед на реверсот е вид на надвор од нашата контрола. Додека 10 милји може да не се појави како фантастична идеална далечина, овие уреди не се наменети за далечинско патување. Таа, исто така може да се сврти лево или десно.


Време на мислењето: Септември-12-2017