Три најбезбедно и најдобар авто балансирање скутери разгледа

55

На hoverboard се добредојдени од страна на повеќе млади луѓе, бидејќи тие можат доби неограничен среќни и да ужива на јава hoverboard, но како да изберете безбеден себе балансирање на скутер? Сега дозволете ми да препорача три најбезбедно и најдобар авто балансирање скутер за вас. Првиот е KOOWHEEL бренд Авто биланс одбор K7 со UL 2272 сертификација и LG паметни батерија. На тркала Авто балансот Скутер K7 Bluetooth Две тркала 8.5inch Добар Авто балансот Скутер hoverboardГуми Hummer- носи подобро искуство за вас! Се одликува со малку поинаква технологија од другите hoverboards, со што се овозможува да се користи повеќе моќни мотори, 8.5inch тркала се фантастично на нечистотија и трева, иако, не се гумени, се уште ќе се чувствувате многу вибрации на нерамни терени. По цел ден или скитнически, бевме во можност да се добие 15-20km на овој hoverboard. Нејзините најголеми брзина е 12 км на час. Таа можеби може да патување на било која површина и по угорници должи на моќни мотори. Тоа е магичен потенцијал да се лесно да се земе од едно до друго место, сосема непречено од подот врз која патувате. На hoverboard реагира на вашите команди прилично едноставно и тоа не презема долго за да го сфати.

К5

Друга започна KOOWHEEL само-балансирање hoverboard K5 UL2272 и ASTM сертификати со двојна Bluetooth и LED светла. Исто така, има рачка во средината, многу полесно да се донесе. На технологијата, модуларен структура, а уште помалку кабли, повеќе безбедно, многу пониска неисправни стапка (3 илјада) и постабилен. Овој само-балансирање hoverboard е уникатна форма на транспорт кој може да оди каде и во градот додека вашиот електрична батерија држи тоа се случува. Со слободни раце велосипед случува со задачи секој ден како работа, факултет или секое место на друго место може да се претвори во право во спокоен и исполнување на вклученост.

2

Koowheel во последно време започнаа со виткање електричен скутер со патент Иновативни кул модерен дизајн, кој им овозможува на програмерите да имаат најдобрите иновативни. На LED екран целосно се покаже на батеријата и брзина. Светлина, но енергичен.

Општо земено, hoverboard Segway постави славна барања во технолошки достигнувања и слободно време. На крајот на извештајот познатиот дека Segway може да ги исполни бројни потреби за мобилност на широк пазар, може да се олесни трансфер на различни форми на транспорт, и служат како замена за возила.


Време на мислењето: Aug-23-2017