Janë vetë balancimin Scooters sigurt për t'u përdorur?

Koowheel furnizuesi markë Hoverboard

Vetë Balancimi Scooters , ose i njohur edhe si hoverboard, vetë bordi balancues, bilancit Electric Scooter bëhet një gjë shumë e popullarizuar në vitet e fundit. Sidomos në SHBA dhe Britania e Madhe, ata si plot me sfida dhe eksitim, zbulojnë gjëra qesharake nga jeta e përditshme. Këto Scooters 2 rrota elektrike të ofrojë përdoruesit një argëtim dhe mjetet aventureske e udhëtimit dhe kanë disa karakteristika të vërtetë të ftohtë që nuk ka vetëm të përfshijnë dritat dhe janë në gjendje për të tjerr përreth në të. Ashtu si me produkte të tjera të ngjashme të tilla si Scooters dhe skateboards përfshirë skateboard motor elektrik, Ka mjaft disa markave të zgjedhur nga kur është fjala për këto Scooters balancimit vetë 2 timon, të cilat mund të bëjnë zgjedhjen e një pak e vështirë. Ndërkohë, në vitin e kaluar, shumë çështje të sigurisë ka ndodhur në lidhje me skuter balancues. Pra, në këtë artikull ne do të ju tregojnë se çfarë Hoverboard për të zgjedhur dhe për të ju jap top 10 më të mirën smart dy rrota Scooters elektrike bilancit.

UL2272 Hoverboard scooter skuter bilanci vetë

Koowheel bordi balancimin e vetë është një markë e njohur në Kinë, e specializuar në prodhimin profesional dhe marketingut në vetë-balancimin skuter. Të gjitha Hoverboard marrë vërtetimin UL2272, në mënyrë që të siguruar sigurinë e konsumatorit. Sot, ne kemi shumë e rekomanduar një dy vetë rrota balancimin skuter K4 me çmim të lirë, kjo Hoverboard kishte fituar reagime të mira nga numri i madh i konsumatorëve të reja dhe të vjetra.

 


Post time: Jul-07-2017