skateboards elektrike mund të ndryshojë gjatë lëvizjes tuaj

Si standarde të jetesës i njerëzve vazhdon të rritet, gjithnjë e më shumë preferojnë të ndjekje jetë më në modë dhe të përshtatshëm. Sidomos youngers, ata dëshirojnë për të eksploruar më shumë gjëra të reja dhe emocionuese. Pra, ata kanë një kërkesë më të lartë për mjetet e udhëtimit të shkurtër në distancë. Nga njëra anë, ata mund të gëzojnë lehtësi të cilat jeta sjellë ato, Nga ana tjetër, mund të sfidojë fun e jetës dhe të rritur besimin.

护具 -3

Kohët e fundit, një nga shumë të ftohtë mjet të shkurtër në distancë të udhëtimit u mirëprit nga miqtë vendas dhe të huaj. Ai u krijua nga Koowheel teknologjia. Kjo është gjenerata e dytë skateboard elektrike Kooboard në Kinë. Tani le të marrin një vështrim pse ajo është aq e interesuar nga ata njerëz të rinj dhe çfarë është karakteristikat?

  1. Lartë Power Brushless DC Motor, 97mm Motors / rrota, New 350W x 2 Motors me rrota zë vendin UP;
  2. chip i zgjuar për të shmangur përshpejtimin e papritur ose frenave papritur, të sigurt;
  3. paketë bateri e zëvendësueshme, 2pcs paketat bateri mund të zgjasë 60 km, të shkojnë më të gjatë;
  4. shpejtësi normale 30km / h, shpejtësi të lartë 45 km / h, shkojnë më të shpejtë;
  5. Real-time monitorimin e temperaturës motor, të mbrojtur motorët inteligjente;
  6. Remote Struktura Wireless, Acceleration Smoother & Frenimi
  7. UL2272 dhe ASTM certifikatat.

Ora Post: nëntor-03-2017