Foldable Producer Electric Scooter Balancing Nga Koowheel

Modë E-scooter

Koowheel E1, një 2 rrota Standup Foldable Self Balancing skuter elektrike është e mundshme një nga pesha më të vogël dhe të butë të drejtë autos transportuesit personale në planet. Është Koowheel Patent Innovative design modë ftohtë, llojet e ndryshme të headlamps dhe llambë të veçantë bisht; Ka një ekran LED ekran tërësisht të cilat mund të tregojnë baterinë dhe shpejtësinë aktuale; Vibration Energy Dizajn cila reduktuar dridhje në masë të madhe.

Hoverboard Foldable scooter E1 elektrik

Kjo është një Electric Scooter për të blerë në qoftë se ju doni të jenë të sigurt për të marrë një produkt me cilësi të lartë. E1 është modeli revolucionar i ri produkt të stilit të lartë. Ka shumë karakteristika nga më poshtë:

rrjedhin shtyhet, e mirë për të dy fëmijët dhe të rriturit (kuqe, jeshile).

Black Tech fillimi i zgjuar kur shpejtësia shtytje arritur 3 km / h;

Super thithjen shoku me gome 8inch gomë pneumatik;

Palosur dhe të kryejë lehtë;

Pa pagese për të regjistruar dhe të ndajnë çdo udhëtimin tuaj, settings ndryshim;

Prodhuesit Hoverboard punojnë më për të bërë Hoverboard e tyre gjithnjë e më të qëndrueshme. Pra, kjo mund të jetë një të fortë dhe të qëndrueshme hoverboard elektrike për çdo sipërfaqe. Hoverboard ka ndryshuar fytyrën e transportit privat; shpikur nga biznesmeni amerikan Shane Chen në vitin 2013 nën ide e tij "Inventist". Siç u përmend nga prodhuesit është jetike i hapur për të studiuar powerboard, mesatarisht ajo merr 5 minuta për të konsumit për të drejtuar powerboard nga hoverboard. Ka elemente kanë vdekur, janë përdorur ndonjëherë në ndërtimin e produkteve tona të rinovuar dhe ata do të kandidojë shumë e shumë si i ri. Para se të shkojnë për të modës të veçanta dhe markave, është parë e nevojshme të dini se çfarë ju mund të jetë në vëzhgim për. E pra, përshtypja e parë është përshtypja e fundit. Efektivisht, kjo ndoshta nuk është ndonjë të mirë se Halo Rover. Është e këshillueshme për të verifikuar së bashku me ligjet tuaja lokale. Nëse ju dëshironi maksimumin e Segway tuaj të re pa duar ju më mirë të mos shkoni në kosto të ulët. Nuk janë imitues të shumta dhe versionet dëmtuar e hoverboards atje. Nga pak dyshim Hoverboard K7 është një nga hoverbaords jetike spektakolare atje, dhe padyshim ndër më të mira hoverboards nivelit të hyrjes në treg.


Ora Post: Oct-12-2017