Good Self Balancing Scooter Me APP

Ka shumë hoverboards palicencuar atje në dispozicion në treg, dhe ju preferoni për të bëni të sigurtë që ju do të keni një të tillë që është e sigurtë për të hipur për ju apo fëmijët tuaj. Këto hoverboards janë në dispozicion nga firma krejtësisht të ndryshme në madhësi të ndryshme dhe formë në mënyrë që të plotësojnë kërkesat personi. Folësit brenda Segway hoverboard janë të mbështjellë në karbonit fible mbuluar jashtme. Get kërkuara tuaj hoverboard Scooters elektrike vetë-balancimin në pragun tuaj, duke e urdhëruar nga zgjedhjen tonë të madhe, Koowheel E1 është më i madh se një skuter tradicionale elektrike.

Hoverboard Foldable scooter E1 elektrik

Së pari, ajo ishte Patent Innovative projektimit në modë ftohtë nga Koowheel.

Së dyti, ajo ka pa pagese për të regjistruar dhe të ndajnë çdo udhëtimin tuaj, të ndryshuar parametrat.

Së treti, ekran LED në tërësi tregojnë baterinë dhe shpejtësinë. Të gjitha këto karakteristika janë të mira për fëmijët dhe të rriturit. Ky produkt është ndoshta hoverboards më të mëdha që kam gjetur ndonjëherë dhe vjen me karakteristika të mahnitshme që e bën atë të përshtatshme për qëllimin e saj. Më pas, ne kemi analizuar hoverboards për të ofruar vendimet më efektive.

Shumica hoverboards Mini Segway kanë shpejtësi të ndryshme dhe peshë. Duke folur për ritmin dhe të ndryshojnë të hoverboard, kjo paraqet një shpejtësi max prej 22km / h. Kjo ndoshta mund të ngarkesës 80-100kg peshë mbi të. Transportit Private tani bëhet ekstra të këndshme dhe të gjithanshëm me futjen e scooters balancimit vetë/ hoverboards . Know-how është miku përfundimtar i njerëzimit që është përmirësimi i jetesës dhe duke i dhënë më shumë opsione për të zbuluar një aspekt krejt të re të botës me çdo hap.

Në këtë Self Balancimi Scooters pasqyrë faqen e internetit, ne kemi marrë shqyrtuar këto shitësit të cilat mund të jenë të besueshëm dhe të ofrojë bordet me cilësi të mirë. Modelet e mbrojtura në këtë moment do të vijnë përsëri në dispozicion në treg. Shift në të majtë apo të duhur për ta kthyer, ose zhvendoset përsëri në kundërt. Scooters ishin shitur për vetitë e veçanta person për shfrytëzimin e fëmijëve. Megjithatë, nga mendimi im personal, disa opsione mund të jetë e dobishme për të duan dikujt, por jo të gjitha prej tyre. Çdo i ulët se ai, dhe blerësi kini kujdes - ju gjithashtu mund të jenë të prirur për blerjen e një limon. NEW Update: Kujdes blerja e bërë me çmim të ulët knockoffs Koowheel! Ndërsa disa scooters përpjekje për të siguruar sigurinë tuaj duke siguruar ju me një sistem të dyfishtë balancues, ju mund të dëshironi për të siguruar sigurinë tuaj edhe më tej. Nëse ju mendoni se ndërmarrja juaj i mungon se vibe modern, ju lehtë mund të ndryshojë këtë duke blerë një çift të Scooters balancimit vetë. Ju edhe mund të zotëruar qoshet me një shpejtësi shumë të tepruar në rast të jeni të mësuar thjesht aspekt në anën.


Ora Post: nëntor-30-2017