Koowheel 2 brez e-skateboard hipur parë

IMG_20170809_085727_HDR

Hi ~ Për shkak të Koowheel 2 nd  brez  elektrike skateboard  Kooboard është skateboard parë elektrike në jetën time, dhe unë rrallë të shpenzojnë para për të blerë një lodër të tillë të shtrenjtë (Përveç, bleu Bike Trail me "arsye të mirë" ...) kështu që unë kam qenë etur për të shkuar në park. Dhe unë kam qenë shumë e dhimbshme për të përfunduar testin varg kilometrazhin, më vonë unë të shpjegojë se pse kjo është e dhimbshme.

Para se të lexoni historinë, së pari të ndarë të dhënat skateboard për referencë.

Ngarkesa totale e  skateboard koowheel elektrike  është 61.9KG me peshë trupi 58.5KG + mbrojtjen e trupit të pajisjes 1.6kg + ultra-lehta këpucë running 0.2KG + 960ml Water + 1kg çelësat e telefonisë celulare dhe mbeturinat 0.6KG.

Screenshot_20170925-004622

Udhëtimi i parë

Dje pasdite moti ishte mjaft e nxehtë, të kërkuar për të marrë skateboard në Parkun Riverside, por për shkak se darka familja kohë shumë të afërt, kishte për të shkuar në afërsi të argjinaturës për të provoni atë. Në muzg, Parku ka shumë shumë njerëz, kështu që nxitimi dhe ngadalësimi janë shumë të shpeshta, rreth 5:30, unë u kujtoi nga familja ime, këtë herë mori 55 minuta.

02

Pas darke, nuk heqin dorë nga shpresa për të shkuar përsëri.

Dhe pas pasur darkë me familjen time dhe kthehet në Parkun Riverside në orën 9, këtë herë pedale vetëm me vrapues sporadike, kështu që luajnë përshpejtues për një kohë, mënyrë më nge për të shijuar, këtë herë hipur dy orë e gjysmë .

03

Në mbrëmje, rrëshqiti 10.68KM.

04

ora nëntë në mbrëmje, shqip 28.76KM përsëri.

05

Shpat ndryshon pak kur lartësia mesatare është 26 metra.

Të dhënat e mësipërme është regjistruar nga APP "Geo Tracker", pozicionimin satelitor në mënyrë të saktë. biçikletë korsi rreth 2.3 km, me pothuajse të gjithë trotuarit asfalt, vetëm 50 metra është mjaft me gunga me pllaka (dy vende total prej 50 metra). Unë do të kishte kaluar rreth 3 orë dhe 14 minuta (pothuajse të gjithë në këmbë në skateboarding ~ _ ~ "), me të vërtetë është përvojë shumë e dhimbshme.

Këtë herë unë ridded 39.44 km me bateri të plotë akuzuar ~ Ju nuk e shihni atë të gabuar, në një bateri, disa herë kam kërkuar për të dhënë deri në duke shkuar në shtëpi dhe pastaj të provuar përsëri një ditë tjetër, kjo është jeta e vërtetë mjaft e parregullt ... ... ... ... (dhe kur të drejtuar nga e baterisë, dora preku bateri doli të jetë i ftohtë, motor vetëm një mikro-temperatura, të vërtetë të mirë ~), unë mendoj se në qoftë se unë nuk u ndal dhe shko, largësi duhet të jetë më i lartë, nëse dikush vetë këtë bord, atëherë ju mund të provoni. Ajo duhet të jetë më i gjatë se unë qëndroj në  skateboard .

Gjatë gjithë përpunimit, kam pasur shumë ndryshime në shpejtësinë dhe frenave (përshpejtimin tim dhe ngadalësim dhe varg shpejtësi ju lutem referojuni në foto më sipër), kështu që unë të supozojmë se ajo duhet të jetë 20 km varg kilometrazhin në kufi (sipas përvojës, prodhuesit zakonisht me shpejtësi breshkë plus shpejtësi konstante për të matur nga të dhëna të bukur, kështu që nuk mund të besojnë). Por edhe për shkak të kësaj ideje kështu që kam pasur disa skrupuj (unë isha mendoj se papritur do të pushtetit off, duhet të mbajë një 7.8 kg  skateboard elektrike kthehet në shtëpi).

Dhe për shkak të kësaj ideje të gabuar, kështu që unë ridded deri në orën 12, energjia elektrike është konsumuar me të vërtetë jashtë. (Kush e di të dhënat do të jetë e shkruar në mënyrë konservatore ...... .. Unë me të vërtetë humbur), Ai është 20 km shpejt se kam vlerësuar shpejtësinë 20 km. (kjo histori na tregon, për të kujtuar kuptimin e dritave të ekranit të energjisë përpara se të luajtur  skateboard elektrike,  dhe mos të supozojmë se çdo prodhues duhet të jetë i ndërlikuar ").

Katër xhiro prej tyre ishte ulen mbi skateboard (luajtur si kart kur u janë lodhur, është e vërtetë e madhe)

06

Në orën nëntë kufiri i shpejtësisë prej rreth 26.8KM.

Me pak fjalë, pas këtij testi, në vijim mund të konfirmohet:

Kilometrazhin e skateboard elektrike është shumë i mirë, prodhuesit ofrojnë të dhënave është shumë konservatore.

Motor dhe bateri me cilësi është e mirë, hipur qetë pothuajse asnjë tejnxehje.

Rrota do shokut këmbë në rrugë me tulla.

Nëse ka 12mm zhavorr nën rrota, rrota do të hidhen.

Nëse ka zhavorr 5mm, nuk ndikon në kontrollin.

Brakes janë të mprehta dhe të ndjeshme, ju lutem mos shtyjë shumë e vështirë, dhe të bëjë fokusi është zhvendosur më parë.

Performanca Acceleration është gjithashtu e mirë, duhet të jetë më e emocionuese pas zhbllokimin.

Ajo ka një përshtatshmëri të mirë në rrugë të ashpër, fleksibiliteti i bordit vetëm për të bërë rrotat fiksohet.

Kilometrazhin e mësipërme dhe test shpejtësi janë kryer pa zhbllokimin, dhe unë do të hap të parë shpejtësinë e vërtetë të bordit herën tjetër.

 


Ora Post: Sep-29-2017