KOOWHEEL Electric Longboard Mirëmbajtja dhe Menaxhim

Dhurata ftohtë e Krishtlindjeve me skateboard

PASTRIMI

 • Gjithmonë afër portin e energjisë para se të pastrimit.
 • Gjithmonë shkëputje KOOWHEEL Electric Longboard nga ngarkuesin përpara se të pastrojnë atë.
 • Mos përdorni thinners ose tretës të tjera për të pastruar pasi që ata mund të dëmtojnë sipërfaqet.
 • Përdorni një leckë të lagur për të pastruar pjesët plastike.
 • Mos lani KOOWHEEL Longboard me ujë të rrjedhshëm.
 • Për të hequr baltën ose papastërtitë nga poshtë automjeti të përdorur një furçë plastike.

 

BATTERY

 • Fikeni KOOWHEEL Longboard para se të akuzuar atë. Lidhë atë në një prizë rryme, duke përdorur kordonin e dhënë dhe ngarkues.
  • Ngarkues LED tregon nivelin e baterisë / ngarkuar.
  • Kur bateria është plotësisht e ngarkuar, LED bëhet e gjelbër, në mënyrë shkëputje KOOWHEEL Longboard nga ngarkuesin.
  • Akuzuar për një kohë të gjatë (> 4 orë) mund të dëmtojë baterinë, duke reduktuar kohëzgjatjen e saj.
   • Për të zgjatur jetën, dyqan KOOWHEEL Longboard e baterisë së, kur ajo është plotësisht e ngarkuar.
   • Shitore në një vend të errët në një temperaturë midis 5-25 ° C.
   • Nëse nuk përdoret për një kohë të gjatë, të ngarkuar baterinë herë në muaj.
   • Jetën e baterisë varet nga faktorë të ndryshëm si motit, ruajtjen dhe përdorimin.
   • Mos e përdorni baterinë në rastet e mëposhtme: erë abnormale dhe / ose nxehtit e tepërt. rrjedhjet e lëngshme.
   • Mos e prekni çdo substancë që rrjedh nga bateria.
   • Mos lejoni që fëmijët ose kafshët për të prekur baterinë.
   • KOOWHEEL Longboard nuk mund të përdoret kur akuzuar.
   • Bateritë përmbajnë substanca të rrezikshme. Mos e hapni baterinë dhe mos futur asgjë brenda saj.
   • përdorin vetëm ngarkuesi baterisë.
   • Nëse mbi-akuzuar, bateri litium mund të shpërthejnë.
   • A nuk e hedhin në zjarret.

Ora Post: Dec-27-2017