Koowheel skuter elektrike të promovuar ndërgjegjësimin mjedisor, për mbrojtjen e

Ka shumë të famshme  markë Hoverboard scooter , si është Koowheel është vlerësuar si  të lartë  dhjetë  markë zgjuar skuter  për disa vjet? Ju lutemi të hapur shfletuesin tuaj Google, dhe pastaj kërkoni fjalë kyçe " furnizuesi bilanci skuter ", gjeti se emri i domain www.koowheel.com në faqen e parë.

Në shekullin e njëzet e parë, mund të thuhet se e vetmja konstante është ndryshimi, në këtë epokë që ndryshon me shpejtësi, mbijetesa e tregimit fortit është vënë në skenë çdo ditë. Në botën e biznesit, pas jo vetëm që do të thotë të rrahur, kjo do të thotë vdekje, vetëm risi të vazhdueshme në mënyrë që të bëjë ndërmarrja më e fuqishme dhe vitalitet më të qëndrueshme. Industria elektrike Kinës automjet ka përjetuar më shumë se njëzet vjet të zhvillimit, konkurrenca ka hyrë në një fazë të bardhë të nxehtë.

Koowheel si profesionale e parë  markë zgjuar skuter , ka qenë gjithmonë i njohur për risi të ashpër, personi përgjegjës ka thënë se ndërmarrja nuk është e reja, nuk ka zhvillim. Dhe inovacioni nuk mund të vetëm të qëndrojë në nivel teknik, por edhe duhet të reflektohet në modelin e biznesit, por edhe të përqëndrohet në përvojën e konsumatorit e konsumatorit.

Siç të gjithë e dinë, film Kodak, telefon celular Nokia, ata ishin një perandori biznesi, por tani reduktohet në një falimentimi, një pikë për t'u përballur delisting. Arsyeja për dështimin e tyre është shumë e thjeshtë, nuk ka vitaliteti risi e stendave ndërmarrjeve. Epokën dixhitale ka ardhur, touch screen smart telefon celular ka ardhur, ata janë ende duke shijuar nderin e së kaluarës, nuk mund të përshtatet në epokën e re, për të siguruar një përvojë më të mirë të konsumatorit.

Të ballafaquar me nevojat e epokës së re,  elektrike bilanci  skuter kompanitë jo vetëm për të krijuar një efekt efikas trajtimit të ujit, por edhe i kushtoj vëmendje të elementeve të modës, të kombinuara me mjedisin jetësor të njeriut, për të krijuar një jetë më të mirë. Aktualisht,  Koowheel  elektrike bilanci  skuter leading brands are aware of this, obviously in the direction of continuous efforts.

Përveç kësaj, shumica e kompanive janë në dijeni të konsumit ka qenë në dijeni të produkteve ekzistuese nuk mund të plotësojnë nevojat e inovacionit. Kjo risi është e rëndësishme, por më e ulët pragu, alternativë është relativisht e fortë, mund të sjellë përfitime dhe qëndrueshmërinë e kufizuar. Prandaj,  timon bilanci skuter  ndërmarrjet duhet të mbajnë në risi në bazë të kërkesës së mundshme të konsumatorëve, produkte të tilla të reja nga pazëvendësueshëm, jashtëzakonisht i lehtë për t'u bërë i dashur i ri i tregut.

Epoka përcakton kërkesa e konsumatorit, kërkesa konsumatore përcakton të ardhmen e produktit. Në epokën e konceptit të skuter elektrike bilancit,  Koowheel bilanci elektrike  skuter  për "të karbonit mbrojtjen e ulët e mjedisit, të udhëtimit e gjelbër" Karakteristikat zënë përparësi absolute e produktit, potencialin e pakufizuar.


Post time: Nov-03-2016