Koowheel Electric Skateboard Quick Start Guide

01

    Dritat Remote Këshilla :

1.Charge tregues do të jetë në kur të akuzuar
2.Battery lehta dhe tregues drejtim të thotë se është e lidhur
3.BLUE thotë bateria është KUQ e lartë do të thotë bateri të ulët
tregues 4.Direction nga ana e kuqe, kur përmbyset

1471398953

    Behu gati

1. Install baterinë saktë, dhe vida kthesë
2.Turn më të largët të parë dhe pastaj të kthehet në bord për të lidhur.
3. shtyjë përpara për përshpejtimin, tërheq mbrapsht për frenim.
4. Treguesit Skateboard bateri, 4 dritat në mjetet e 100%,
3. dritat mjeteve 75%, 2 dritat do të thotë 50%, 1 dritë do të thotë 20% majtë.

1471399157

    pozicion

Bordi juaj Koowheel ka një shumë të pushtetit. Ndiqni këto këshilla për të siguruar një përvojë të sigurt hipur:

  1. Leviz butonin në increments vogla.
  2. Mbani një qëndrim të gjerë në bord,
  3. Mbani një qendër të ulët e gravitetit.
  4. Ligët përpara kur përshpejtimin.
  5. Ligët prapa kur frenim.

    Këshilla

  • Gjithmonë veshin një helmetë.
  • Gjej një zonë të hapur, të sheshtë me e pastër
  • Trotuar për udhëtimin tuaj të parë.
  • Lexoni paralajmërimet në skateboard dhe në fillim të këtij manuali.
  • PAJISJE TE TJERA MBROJTËSE KESHILLOHET HIGHLY.

    1471399386

Ngarkimi Bordi dhe Ndryshimi Battery Pack
Dritë mbi kalë do të jetë e kuqe, kur akuzuar, të kthehet në të gjelbër, pas plotësisht e ngarkuar. Ndrysho paketë bateri, nëse ju urdhëroi një shtesë.
Gjithmonë mos harroni të forcojë vida.
Shënim: Nëse bateri të vendosur një kohë të gjatë, duhet të jetë plotësisht e ngarkuar, dhe pastaj replenished një herë në muaj.

1471399479

Mirëmbajtja Daily

1. Kontrolloni gjendjen e rrotave për t'u siguruar se rrotullohet lirisht para çdo udhëtim Kontrolloni kamionë dhe rrota për të siguruar që të gjithë komponentët janë të shtrënguar fort.

A nuk e ngasin bordit nëse dëgjoni ndonjë zhurmë jonormale nga rrota ose me motor kushineta

2. Gjithmonë dyqan bordit tuaj në vende të thata dhe të ajrosura.

Mbani larg nga raste të lagur për të shmangur dëmtimin e bordeve PCB dhe bateri.

3. Vetëm të përdorni një Koowheel ngarkues. Ngarkuesit tjera pavërtetuar mund të shkaktojë probleme të sigurisë.

Battery gjithmonë duhet të mbani në vende ku temperatura nën gradë 60Celsius.
Ngarkimi i baterisë çdo 2-3 muaj, kur u largua papërdorur për një kohë të gjatë për të shmangur dëme të përhershme.

Plotësisht të ngarkuar baterinë për përdorim për herë të parë.

Të mbajtur mjedisin akuzuar thatë dhe të pastër, të sigurt porti i akuzuar është e thatë para çdo pagesë.

Kurrë mos e lë bordi pambikëqyrur gjatë ngarkimit
    përkujdesjeve

1. Përdorni vetëm pjesët origjinale për të bordit për të shmangur probleme të sigurisë.
2. Get njohur me kushtet e frenave dhe sigurohuni që ajo me punën e përsosur frenimit.
3. naftës kushineta rregullisht
4. Fillestar duhet të ngasin bordit me kujdes në një rrugë të qetë sipërfaqe.
5. Shmangni rrugën lagësht dhe mbi-gunga.

    Lista e paketimit

Skateboard elektrike * 1 Battery * 1
User manual * 1 ngarkues * 1
AC kordonin pushtet * 1

  GARANCI KUFIZUAR :

Bordi Koowheel është i mbuluar nga garanci një prodhues vjeçare në SHBA, garanci dy vjet prodhuesit në Evropë që mbulon defekte në mjeshtëri dhe materiale. Kjo nuk mbulon dëmet e shkaktuara nga abuzimi, keqpërdorimi, neglizhenca, aksident, apo hipur në ujë. garanci e baterisë është gjashtë muaj.

PER Kthimi i të gjithë dhe garanci SHIPPING :

Ju lutem mbani kutinë tuaj të anijeve. Garancia nuk përfshin dëmin nga anijeve në paketimin e pamjaftueshme.

RREZIKU I vdekje apo lëndim serioz

Kurdo që të ngasin një bord Koowheel, ju rrezik vdekje ose plagosje të rëndë nga humbja e kontrollit, përplasje, dhe bie. Për udhëtim në mënyrë të sigurtë, ju duhet të lexoni dhe të ndjekin të gjitha paralajmërimet dhe udhëzimet në manual.

Gjithmonë veshin një përkrenare kur hipur. Shmangni ujin, sipërfaqet me lagështi, rrëshqitshëm / sipërfaqet e pabarabartë, kodra të rrëpira, të trafikut, të çara, këngë, zhavorr, gurë, ose ndonjë pengesë që mund të shkaktojnë humbjen e tërheqje dhe të shkaktojë një rënie. Shmangni hipur natës, zona me shikimit të dobët, si dhe hapësira të vogla.

KUJDES: Mos e ngasin bordit Koowheel në ambiente, në pjerrėsi, ose me shpejtësi, ku ju nuk do të jetë në mënyrë të sigurtë në kontroll të një longboard unpowered. Në rast të wireless interferenceor bateri faj, ju mund të kenë nevojë të mbështetet në patinazh teknika si footbraking apo rrëshqitje për të ndaluar.

KUJDES: Shmangni ujë!
Bordi juaj Koowheel nuk është prova e ujit. Elektroteknika, kushineta, dhe komponentëve të tjerë mund të jetë dëmtuar. Dëme të ujit nuk është e mbuluar nën garanci.

KUJDES: PIKAT çikë!
Mbajini gishtat, flokët, dhe veshje larg nga rripa, motorët, rrota, dhe të gjitha pjesët e lëvizshme

KUJDES: rrezikun e goditjes elektrike!
Mos e hapni apo ngacmoj me housings elektronike, e cila gjithashtu voids garanci.

JU JENI KOOWHEEL: Ju lutem udhëtim me përgjegjësi dhe respekt për ata rreth jush, si për sigurinë tuaj dhe për të ndihmuar në promovimin sportin tonë të ri dhe mënyra e transportit.


Post time: Jan-17-2017