Bëni një fillim të ri në jetë me Koowheel Hoverboard K7

Të gjitha çështjet konsiderohen, unë mund të mbështetur këtë pohim me markë Koowheel ri K7 Self Balancing Scooter. Rrotat KOOWHEEL K7 Hoverboard 8.5inch Hoverboard mëdha jashtë rrugës Self Balancimi Scooter sigurisht që është konsideruar në mesin e në një në çdo prej vetëm një pjesë të vogël disa modelet që vjen UL certifikuar. vetë elektrike balancimin skuter K7 ngjashme me {rrota të parë modele K5 Hoverboard 7inch vjen me teknologjinë Bluetooth, kështu që ju ndoshta të jetë në gjendje për të dëgjuar muzikën tuaj të preferuar si ju lundrim në skuter. Këto modele të ofrojnë ju me kënaqësi të mjaftueshme, kur lëviz nëpër rrugë.

wheel Cheap madhe jashtë rrugës Hoverboard K7

Features:

Së pari, Hoverboard rrota 8.5inch të mëdha, jashtë rrugës, të përshtatshme për të hipur në plazh, përvojë e mirë hipur

Së dyti, motorët 500W, pushtet të fortë, stabilizimi gear jep një tërheqje më të madhe drejt greminës dhe kontroll më të rreptë.

Së treti, sistemi motherboard dyfishtë, për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit dhe pas shitjes.

Përveç kësaj, ekskluzive patentë Dukje, Bluetooth në dispozicion.

Dhe motorët janë zakonisht nuk janë shumë të qetë kur shkojnë ngadalë, ndërsa e kundërta është lloj i jashtë kontrollit tonë. Ndërsa 10 milje mund të mos duket si një një distancë fantastike ideale, këto Gadgets nuk janë të destinuara për të udhëtuar në distancë. Ajo gjithashtu mund të mund të kthehet djathtas ose majtas.


Ora Post: Sep-12-2017