The Best Hoverboard Vetë Balancing Scooter 2017

Arsyeja për thirrjen e një skuter balancues vetë si "Hoverboard" është se, ndërsa hipur, duket sikur ju po fluturonte një numër inç mbi pjesën e poshtme. Mos harroni për të mbajtur kontakt me terren. Kjo është një shkëlqyer me dy rrota vetë balancimin skuter elektrikeqë është i gatshëm për të dhënë një mënyrë përvojë më të qëndrueshme për shkak të opsioneve të saj. Shumica e këtyre Scooters mund të jetë i ngarkuar duhur të dalë nga kutia, e cila mund të japë një markë kalorës të re rreth një gjysmë ore të aplikojnë hipur më herët se ajo duhet të jetë i ngarkuar plotësisht. Bordi ka një shpejtësi të lartë të 12km në orë dhe të lehtë mund të kaloj kodrat dhe shpatet që bordet e tjera nuk mund të trajtojë. Kurrë mos e lë atë mbyllën në të kushtojë brenda natës dhe për të mbajtur një në thellësi shikojnë në temperaturën e bordit tuaj, ndërsa është akuzuar. Ankesa më e madhe ishte duke iu referuar problemeve me procesin e akuzuar

Ky smart scooter balancimin vetë , një transportues personal rritur që vjen me Bluetooth (si për kërkesën tuaj), është më i përshtatshëm për të shijuar muzikë të udhëtim mbi të. Ajo për më tepër ka 500W motors, fuqi më të fortë për të bërë gati dhe të zakonshëm të shfrytëzojë. Gjithashtu ju mund të sigurojë që skuter juaj e zgjedhjes ka një bateri të madhe e kapaciteteve. Për këtë, ju duhet të marrin në konsideratë mundësitë midis komponentëve të ndryshëm që përfshijnë sigurinë, e cila është e panegociueshme të drejtë këtu, ritmin, të cilat ne tani kemi folur tashmë për, dhe peshën maksimale që mund të mbështesë në mesin e faktorëve të ndryshëm. Është e vlerësojmë atë edhe pse në qoftë transportueshmëri nuk është një çështje e madhe për ju, si rezultat i kjo është e plotë të opsioneve. Ajo Opsionet një njëqind% unike know-how për qëllim që të ju ofrojë një ekspertizë të bukur hipur. Ata mund të jetë i madh kënaqshme për shumë moshat dhe të ofrojë një mënyrë unike për të marrë raundin.

Zgjuar Bilanci Scooter Bluetooth K7 Hoverboard Gomat 8.5inch Solid Hummer

Tani le të thyejnë atë vetë, për të marrë një shije të këtij nxitojnë mendje-defekt. Gjithashtu, ajo nuk do të thyejnë thjesht edhe me ditë me përdorim ditor. Ajo është projektuar për të gjithë është në një përdorim të rregullt bazë si një alternativë e një lodër të gjallë e të pasurve. Studimi mësuar se si të udhëtim një Hoverboard duhet të jetë kënaqësi ekstra pasi ju të mësoni mënyra veprat pajisjen dhe mënyrën komponentët ndërveprojnë me njëri-tjetrin. Çdo herë që ju lundrim këtë gjëra çdo patinator ndalon të marrë një udhëtim. Riders kishte provë më të mirë pjesët e gomave dhe tani përsëri. Kontrollin e Hoverboard me një grup të vogël rrota është e lehtë dhe ata kanë një prirje për të përgjigjeni shpejt por me rrota të mëdha Kjo merr kohë për të përcjellë perfection on manovra tuaj. Ashtu si ne jemi të përmendet profesionistë dhe të këqijat e çdo hoverboard në këtë arkiv të dhënash, e ngjashme ne mund të bëjmë me hoverboard PowerBoard. Por ka edhe detaje të tjera thelbësore për të marrë një sy në. Si ajo e 2017, individët me siguri do të marrë një vështrim në ju dhe të ketë një ndjenjë të mrekulli me një përzierje të zili. Kjo është zgjedhja më e sigurt sepse ne KOOWHEEL kemi hoverboards mirën nga prodhuesit më të lartë ose duke bërë biznes me kompanitë e larta pjesën më të madhe hoverboard prodhimit dhe vlera është e vërtetë, çmim të volitshme.


Ora Post: Sep-19-2017