E "gjysmë të rrugës", - A Self-Balancing Scooter të ju merr në atë

Kjo Koowheel  vetë balancimin skuter elektrike  e1 është dritë, por energjik, patentë inovative të projektimit në modë ftohtë, ekran LED në tërësi tregojnë baterinë dhe shpejtësinë, thithjen super shok me gome 8inch gomave pneumatike. Përveç kësaj, palosur dhe të kryejë lehtë. Megjithatë, ajo mund të sigurojë energji identike dhe stabilitetin si në dispozicion me modelet e lartë-përfundojë. Rrjedhin shtyhet, e mirë për të dy fëmijët dhe të rriturit.

Koowheel Patent inovative të projektimit në modë foldable skuter E1 elektrike

Për më tepër, një tjetër  skateboard mirë elektrike  është në të vërtetë ushqyer me tarifat e nevojshme kështu që ajo mund të kandidojë batanije shpejtë ndarje më të gjatë dhe duhet të jetë i aftë për të hipur në shpatet too. Shpejtësia ata të udhëtojnë në ndryshon, por ajo mund të jetë arrijnë Shpejtësia maksimale 42 km në orë.

New Koowheel elektrike skateboard Kooboard Reaplaceable Wheels 42km / h

Nëse keni nevojë për të blerë një  Electric Scooter  për konsum tuaj individual, kjo  E1  mund të jetë një të vërtetë ekonomike dhe një eksperiencë e dobishme për ju dhe dikush në të dashurit tuaj. Pa marrë parasysh se sa shumë ju jeni duke paguar, kjo është pothuajse e pakonceptueshme për të përmbushur çfarë lloj rrezik zjarri lurks (ose nuk rri) brenda çdo skuter. Prandaj, nën shi të rëndë, është e kujdesshme vetëm për shëtitje, dhe për të mbajtur larg nga pellgje. Megjithatë, krahasuar me një bord të rritur, i E1 ka një tag të vërtetë të këndshme vlerë për atë e elementeve - asgjë ekstra, asgjë më pak. Biçikleta janë përdorur jo vetëm për qëllime rekreative megjithatë për Commuting - për të punuar, për shitësin ushqimore, çfarë keni ndonjëherë. I tërheq mbi dhe të ketë një awesome rrota gati-perëndim të diellit. E para shkon me një ritëm më të madhe të 16mph, kurse ky i fundit mund të shkojnë deri në 22kmh. Ju mund të keni një koncept të kufijve ritmin e Harley pak.


Ora Post: Apr-20-2018