Avantazhet e tregut dhe perspektivat e KOOWHEEL Hoverboard K8

1. Statusi Zhvillimi i skuter vetë balancimin

2. Ruajtja në tregun e makinave të gjendjes.

3. avantazhet e tregut të K8 dhe perspektivat

Në vitet e fundit, me përmirësimin e konsumit, automjetet e reja të energjisë - makinat bilancit janë të dashur nga ana e konsumatorëve vendas dhe të huaj për mbrojtjen e tij e mjedisit, karakteristikat ekonomike dhe i përshtatshëm, konsumatorët përfitojnë nga përmirësimi i kërkesës së transportit, tregu jashtë shtetit është e gjerë, perspektiva e zhvillimit pritet. Nga industria globale e re e automjeteve të energjisë, makinë balancuar, makinë i zgjuar do të bëhet rrjedhë e zhvillimit të ardhshëm. Kina është vendi me prodhim më të madh dhe eksportin e vetë elektrike balancimin skuter në botë, të kontabilitetit për 90% të industrisë Global Bilanci skuter. Megjithatë, për shkak të mungesës së rregulloreve përkatëse vendore dhe standardet, prodhuesi elektrike skuterprojektimit të produktit dhe të procesit të prodhimit, pa udhëzime standarde, mungesa e mbikëqyrjes, duke rezultuar në cilësinë e produktit nuk është i garantuar, treg si grupimeve, të Copycat, tregu është i përmbytur me të rreme dhe të falsifikuar produkteve, konsumatorët nuk mund të identifikojë cilësinë e produktit. Të drejtat dhe interesat e ligjshëm nuk janë të garantuara, rreziqet e sigurisë së produktit kanë një shpërthim të plotë në vitin e kaluar, të sjellë humbje të mëdha për konsumatorët, dhe penguar seriozisht eksportet skuter elektrike Bilanci së.

 

Mbijetesa e më të fortit, me cilësi të mirë të ruajtur zhvillimin e shëndetshëm të makinës bilancit

Industria ka nevojë për bizneset që prodhojnë produkte të cilësisë, dhe përdoruesit duhet të bizneseve që mund të ofrojnë siguri. Për industrinë bilanci makina është ende përballet me vështirësi, ndërmarrjet duhet për të adresuar çështjet e industrisë, vetë-reflektimin dhe kërkojnë ndryshim dhe përparim, për cilësinë e produktit si i pari, ripërcaktuar rregullat e industrisë, dhe së bashku të krijojnë një mjedis të favorshëm për konkurrencën e tregut në industrinë e sipas standardeve strikte të sigurisë. Në pikëpamje të nxehta 6.5 inç konvencionale skuter balancues vetë shitur në makinë bilancit treg. Nga njëra anë, shkalla industria zgjerohet me shpejtësi, por nga ana tjetër ajo është konkurrenca hutuar. "Një personazh brenda kurs studimi shpreh të gazetarit. Për shkak të mungesës së standardeve, disa bilancit Electric Scooter prodhuesit përdorin komponentët inferiore, dy asamble dhe mënyra të tjera për të zvogëluar shpenzimet, nuk është ekzagjerim të thuhet, ky konkurs vicioz mund të bëjë të gjithë industrinë shpejt të kthehet në zero, ky njëqind miliardë juanë , madhësia e tregut të industrisë së makinave bilancit do të përballet me rrezik më të madh.

Patent Koowheel 6.5inch hoveboard balancimin vetë skuter K8

Si për të eliminuar dëmtuesit në këto industri dhe për të ruajtur shëndetin e një të mirë Car Industrisë Bilanci së, teknologjinë tonë KOOWHEEL nga vendosur vetëm deri tani ka qenë respektimi i cilësisë dhe sigurisë së parë, për të arritur zero aksidente, për të ofruar siguri për sigurinë e konsumatorëve. Si të konkurrencës me një 6.5 inç hoverboar inferiore në treg, mbijetesa e më të fortit nëntë fërkimit ne shpresojmë më të konvencionale modele 6.5 inç, por zgjedhja e optimization dhe inovacionit, për të dhënë konsumatorëve një dizajn 6.5 inç K8 re bilancit Electric Scooter  për të përmbushur kërkesat e tregut do të ketë kosto të lartë për të zëvendësuar konvencionale 6.5 inç nuk kishte asnjë paralele në histori.

avantazhet e tregut të K8 dhe perspektivat

7

1. Produktet private model.

Projektuar nga Italia Milano, pamjen ftohtë dhe unike, parim strukturë të veçantë, u favorizuar nga ana e konsumatorëve evropiane dhe amerikane. Pushim pamjen e vjetër dhe të thyer barrierat e patent infringement

2. PCB Taotao sistem dyfishtë

Miratuar sistemin e motherboard dual nga shkencës dhe teknologjisë Taotao kompanisë. Krahasuar me tregun e lirë brand-name sistem të vetëm motherboard, Taotao ka stabilitet më të mirë të sistemit të dyfishtë, është e favorshme për mbrojtjen e sigurisë personale të përdoruesve.

Taotao Tech: 1, PC, kryesor, bordi, me, 2pcs, gyroscopes.

43. Motors

motor me cilësi të klasit të parë në Hong Hong Motors ka avantazhet e garantuar cilësinë, hipur të qetë dhe pa zhurmë.

4. Bateritë

lloj të energjisë paketë bateri, jetën më të gjatë. Koowheel K8 përdor 14 energjisë kursimit core 24V bateri të brendshme me një pako bateri pushtet, jetën më të gjatë dhe të mbrojtjes nga zjarri, ka qenë i testuar, drejtuar shumë se sa homologët e tregut 36V skuter ekuilibrin, fuqinë e madhe!

Paketë bateri është bërë nga materiali Fireproof, dhe kjo është më e sigurt se paketën e butë përdorur nga kolegët

5. litarë me dorë

Me një litar tip fiksohem portativ, ajo mund të shkarkohen, të bukur dhe të përshtatshëm, dhe mund të jetë në pronësi, në krahasim me automjetin konvencionale 6.5 inç balancuar. Është më e lehtë për të kryer pa kuletë

Avantazhi 6. Çmimi


Ora Post: Aug-15-2017