Perfect Cheap Off Road Electric Self Balancing Scooter

33

Gama është një nga konsideratë thelbësore ndërsa zgjedhjen e një automjet powered elektrike. Vetë balancimin skuterpër automjetet me shpejtësi të ulët, me gjithë mallin krahasueshme identike. Zhvilluar nga Koowheel, i Hoverboard K7 është patentuar si një "dy-rrota, makinë private vetë-balancimin.". Nëse janë apo jo ju jeni duke lundruar, gara, ose Commuting, Hoverboard K7 është gjithmonë në stabilitetin. 8.5inch Hoverboard Hoverboard K7 Self-Balancing Scooter rrota të mëdha jashtë rrugës, kështu që ju mund të luajnë me të si edhe më lart dhe poshtë rrugës. Një Model K5 TWO WHEEL SELF Balancimi SCOOTER me Bluetooth dyfishtë dhe dritat zgjuar udhëhequr. Një Dallimi që ju do të gjeni në mes Segway dhe një bord disa balancues vetë është mungesa e Handlebars, për më tepër, 50% e peshës çdo anë për të mbajtur atë ekuilibër auto para se të kthehet në dhe pas fikur, dhe shumë më të qëndrueshme, më të lehtë dhe të sigurt për udhëtim, sidomos për fillestar. Të drejtë këtu në Koowheel, ju do të gjeni një nga vlerësimet më të mira për Scooters vetë-balancimin.

K5

Koowheel Hoverboard është një ndër më të përsosur "Made in China" Scooters vetë balancimin. Është vlerësuar se kjo skuter duhet final të një minimum prej 10 vjet, që do të thotë se ju patjetër do të merrni më shumë në të holla tuaj sa herë që ju zgjidhni këtë vetë balancimin Scooters. New me dy rrota vetë balancimin skuter elektrike . Ky skuter gjithashtu përmban një sistem të stabilizimit anë nuk zakonisht të pranishëm në Scooters të ndryshme. Përveç kësaj, me sa duket skuter ka një platformë këmbë dhe dy rrota që janë tërheqje e madhe në disa Scooters kryesore. Të 2 Wheel Balancing Scooter dritat 's janë të ndritshme, dhe ju do të jetë në gjendje për të kandiduar në këtë makinë të lehtë si. Jeta e gjatë e baterisë me dyfishtë sistemin gjallë folësit Bluetooth sjell kombinimin e përsosur në kohë të natës ajo duket e shkëlqyer që të ketë udhëtim të drejtë, LED dritat me ngjyra të ndezura në rrugë, duke dëgjuar muzikë dhe duke pasur përvojën e përsosur bilancit. Përveç kësaj, ka një të trajtojë në mes, në mënyrë shumë më të lehtë për të sjellë.

Ky lloj i vetë-balancimin scooter , ndryshe nga të tjerët, kishte sensorë 8pcs gravitetit, jo të rregullta Gros e 4pcs silikoni, më të ndjeshme dhe të qëndrueshme, më të ulët të dëmtuar të kursit. Ne tashmë e kishte aplikuar patentë dhe kjo është jo-shkelje me elegancë, solowheel ose rroje, teknologji krejtësisht të ndryshme dhe patentë tona. Nëse ju jeni një të gjelbër-dorës, zgjidhni nivelin e 'fillestar'. Gomat janë përgjegjësi të qëndrueshme dhe të rënda, dhe këto mund të trajtojë t'i nënshtrohen çdo lloj terrenit. Gomat gjithashtu ndihmojnë riders për të marrë pushim të përsosur, ndërsa hipur. Riding është e bukur, për aq kohë sa në fund është e lehtë.


Ora Post: Oct-05-2017