Unique ndryshme Vetë balancimit Scooters

Manekin duhet të përcaktohet si për cilësinë e motorit. Po, ajo do të ju kushtojë një shumë të holla, por duke marrë një vështrim në ndërtimin, dhe cilësia absolut i ndërtimit të këtij djali të rrezikshme, ju jeni mbetur pyesin nëse është apo nuk është një transformator i fshehur. Thjesht rechargeable, të thjeshtë për të kontrolluar edhe për ata prej nesh që nuk bëjnë udhëtim një skateboard ose  Electric longboard, Duke kursyer të holla benzinë, duke përdorur Remotes thjeshta, çfarë nuk është në dashuri për këtë stuff? Ajo do të shkaktojë rrota të tjerr lirisht dhe mund të rezultojë në dëm të vetë tuaj ose lëndimit të çështjeve të rrumbullakëta ju. Të dy rrota të ketë një trup të qëndrueshme mes tyre, ku mund të gjeni zonën në këmbë. Të ashpra ka të ngjarë të lundrimit gunga në rrugë. Ata kanë dizajn bujk që lejojnë më shumë hapësirë ​​në gju dhe menaxhimin drejtues, të shpejtë bashkohen paketë bateri, lartësi të rregullueshme vend dhe birë-provë goma. Fatmirësisht, frika e mi që kompanitë masive varur në prodhim masiv do të shoh atë që unë mund të shihet dhe të shtypur teknologjive në rritje kanë provuar të pabazuara. Ne testuar up në të gjitha gabimet fazë të hershme dhe të shohim nëse ajo është edhe më e vlerësojmë kohën tonë për të hulumtimit atë shtesë.

K8-1000x668-1

Opinionet tona përshkruajnë përvojat aktuale të jetës në bordet aktuale - Koowheel zgjuar Bilanci Wheel K8 janë shumë të dobishme dhe të ndjeshme për shkak se ata janë shumë të vogla dhe është projektuar në Milano, është fillimisht i tregut të BE-së të përshtatur. Nga njëra anë, dizajn Hidden Handle, kryhet me lehtësi; Në anën tjetër, jashtë projektimin timon rrugë, të lehtë të kapur sytë mes modelit mesatare. Për më tepër, ajo është pesha të pakta dhe të lehta.

Nuk janë një shumë e formave të kontrollorëve shpejtesise, me aftësi shumë të ndryshme. E frenimit dhe përshpejtimin gjithashtu mund të jetë pak i ngadaltë; Mjerisht riders nuk mund të frenave apo të përshpejtuar, ndërsa kthyer në kurs alternativ të timonit dhe motor humbjes tërheqje që kufizon aftësinë tuaj për të ngadalësuar dhe shpejtësia lart. Por Koowheel elektrike Hoverboard K8 është e veçantë, sepse shpejtësia max është 10 km / h, kur shpejtësia motori arrin shpejtësinë paralajmërim vendosjen e 10 km / h, paralajmërimin sirenë alarmet; Kur është nën kufirin e shpejtësisë (vendosur Vlera: 10 km / h), sinjalizues paralajmërim nuk ka alarm. Pra, ajo është shumë e sigurisë në krahasim me Scooters tjera të zakonshme. Ju nuk duhet të shqetësohen për shumë shpejt për të frenimit në kohë.

Me të vërtetë një në çdo formë dhe megjithatë nget bukur! Për të filluar udhëtimin tuaj të gjitha kjo është një domosdoshmëri për të bërë është hap në me një këmbë dhe do të shikojnë përpara për udhëhequr nga drita në kryeministër e makinës për të shkëlqejë. Për këtë arsye firmat e ndryshme në treg kanë vendosur për të ndërtuar skuter balancues vetë . Para se të perceptojnë se si një skateboard elektrikepunimet, ju do të duhet të kuptoj se çfarë ju përdorni për të bërë atë. Në vështrimin e tij, që nuk do të jetë në thelb paradigma me shkallë masive përdorimin banimit të 3-D teknologjisë. Mediat e shkruara do të riciklohen, pa dyshim e duhur brenda në shtëpi, si dhe në nivel lokal. Aq më shpejt ajo shkon, aq më mirë për të mbajtur stabilitetin; ngadalshme ne do të shkojmë, ajo kthehet në një shumë më të vështirë për të mbajtur ekuilibrin. Megjithatë, pjesën e sipërme të tensionit të ju drejtuar, costlier ajo do të merrni. Kjo do të thotë se produkti ka shkuar me anë të testimit të sigurisë nga qeveria e rregulluar, vlerësimin e programeve elektrike dhe bateri, ngarkues dhe ka provuar të jetë e sigurt.


Ora Post: Jan-12-2018