Paralajmërim për përdorim elektrike skateboard dhe të sigurisë

Në mënyrë që të zvogëlojë çdo lloj të rrezikut, ne ju rekomandojmë që me kujdes të marrin parasysh paralajmërimet në vijim.

Përdorni KOOWHEEL Electric Longboard ndjeshme dhe me përgjegjësi.

KOOWHEEL  Electric Skateboard është një mjet transporti hi-ech, por përdorimi i tij i gabuar dhe e papërshtatshme mund të shkaktojnë lëndime.

fb

 • Gjithmonë veshin këpucë, një përkrenare dhe të përshtatshme pajisje të sigurisë të tilla si pads gju, pads bërryl dhe grupeve dore. Duke përdorur një përkrenare buckled fort rrota që ofron mbrojtje të kafkës është i rekomanduar.
 • Mos përdorni pa trajnimin e duhur; ju lutem lexoni manualin para përdorimit. Përndryshe, ju mund të humbni kontrollin e automjetit dhe të bien.
 • Përdorimi nga të miturit nën moshën 16 vjeç është e ndaluar. mbikëqyrjen e të rriturve është e nevojshme për përdorim nga të miturit nën moshën 16 vjeç.
 • gratë shtatzëna dhe njerëzit me aftësi të kufizuara nuk duhet të përdorin këtë automjet.
 • Mos përdorni KOOWHEEL Longboard nën ndikimin e alkoolit, drogës apo substancave të tjera që mund të ndryshojnë reflekset e përdoruesit.
 • I kushtoj vëmendje të objekteve përreth kur ngarje. Mbajtja e një pamje të mirë të hapësirës së përdorur është thelbësore për mbajtjen e kontrollit.
 • Ne rekomandojmë veshur me rroba të rehatshme gjatë përdorimit.
 • KOOWHEEL Longboard është projektuar për të transportuar një individ të vetëm. Përdorimi nga disa individë në të njëjtën kohë është e ndaluar.
 • Ne ju rekomandojmë që mos befas ose papritmas të përshpejtojë ose të ndaluar mjetin; Këto sjellje mund të shkaktojë që të humbni kontrollin.
 • Kontrolloni KOOWHEEL  elektrike Hoverboard skateboard para përdorimit.
 • Kryen mirëmbajtjen pas përdorimit.
 • Mos përdorni në zonat e errëta ose lit dimly.
 • Vepro shpejt sigurt ngarje gjithmonë lejon ndalimin e sigurt në çdo kohë dhe në çdo situatë.
 • Ne ju rekomandojmë që të mbajë një distancë të përshtatshme të sigurisë nga automjetet e tjera kur ngarje.
 • Mos ngjiten në ose off me shpejtësi të lartë, në terrenet që janë të pabarabartë ose me shpate shumë të pjerrët.
 • Mos vendosni metalike ose objekte të mprehta në bord.
 • Mos përdorni thinners ose tretës për të pastruar shtytje Scooter Parts.
 • Mos e çaj ose hequr ndonjë pjesë plastike KOOWHEEL Longboard.
 • Mëso gjithçka ngadalë, duke përfshirë truket të reja. Kur ju humbni ekuilibrin tuaj, mos prisni deri sa ju bien - të marrë jashtë dhe të fillojnë përsëri. Filloni në shpatet butë. Tjetra, të shkojë në shpatet ku shpejtësia ju lejon të merrni jashtë bordit pa rënë.
 • Lëndimi më i rëndë që rezulton nga përdorimi Skate Board janë thyerjet e kockave, kështu që së pari të mësojnë të bjerë (kodrina nëse është e mundur) pa një bord rrota.
 • Fillestar me dërrasa me rrota duhet të përpiqen me një mik apo prind. Shumica e aksidenteve të rënda të ndodhë në muajin e parë të përdorimit.
 • Para se të marrë off KOOWHEEL Longboard kontroll ku ju mund të përfundojë për shkak se ju mund të goditur ose të plagosë njerëzit aty pranë.
 • Bashkohet klubit lokal dhe të mësojnë më shumë. Provojë se ju jeni një përdorues i mirë i automjetit dhe i kushtoj vëmendje për veten dhe për njerëzit e tjerë.
 • Sigurohuni që bateria është e ngarkuar plotësisht para përdorimit.
 • KOOWHEEL Longboard është e pajisur me komponente elektronike SIPAS bordin e saj. Ju lutem ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të shmangur dëmtimin THEM.

Ora Post: Jan-10-2018