Çfarë është dallimi në mes një përkrenare biçikletë dhe rrota përkrenare?

Një pyetje e zakonshme që njerëzit pyesin është, "Çfarë është dallimi në mes një përkrenare biçikletë dhe rrota përkrenare?" Përveç diferenca të dukshme në duket, biçikletë dhe rrota helmeta të vërtetë janë funksionalisht të ndryshme në disa mënyra, dhe ju do të donte për të bërë të sigurt nëse blejnë llojin e drejtë e përkrenare për të hipur tuaj skateboard elektrike .

 dallimi në mes përkrenare biçikletë dhe rrota përkrenare

Mbulimi fizike

Ju mund të shihni ndryshim në mbulimin midis një përkrenare të rregullt biçikletë dhe një projektuar për të mbrojtur pjesën e prapme të kokës. kredi Image: The Sweethome

Një ndryshim i madh në mes të helmeta biçikletë dhe helmeta me rrota është në të vërtetë në lidhje me planet e tyre të ndryshme. helmeta Skate, të cilat janë tradicionalisht rrumbullakët dhe të qetë, të mbuluar pasme të kokës. Kjo është për shkak se ata janë të dizajnuara për të mbrojtur kundër bie që skateboarders zakonisht marrin, ku ata mund të tokës në pjesën e prapme të kokës së tyre. Në të kundërt, bikers rrallë bien nga mbrapa e Bikes e tyre.

IMG_9194 IMG_9195

Për një skateboarder elektrike , unë do të rekomandojë marrjen e një përkrenare që mbulon pjesën e prapme të kokës si një përkrenare tradicionale skate bën. Sepse bordi juaj ka aftësinë për të përshpejtuar shpejt, ju mund të hidhet jashtë dhe prapa në qoftë se ju vlerësoj gabim se sa mbyt ju jeni duke aplikuar.

Rezistence ndaj ndikimit

Dallimi tjetër i madh në mes të një përkrenare të rregullt rrota dhe një përkrenare biçikletë është aftësia për të mbrojtur kundër llojeve të ndryshme të ndikimit. Tradicionale, jo-certifikuar, helmetat rrota janë të dizajnuara me një predhë të butë shkumë që mbron kundër ndikimeve të shumta të vogla. Në të kundërt, një përkrenare biçikletë është bërë nga një shkumë të vështirë EPS që është projektuar për të marrë një ndikim të madh dhe të thyer, pas së cilës ju duhet për të zëvendësuar përkrenare.

Edhe pse helmetat rrota tradicionale, i projektuar për skateboards normale dhe longboards elektrike , shpesh nuk janë të certifikuara, ju duhet të merrni një përkrenare rrota që përdor të njëjtin shkumë EPS vështirë një përkrenare biçikletë ka, që ende mbron e prapme të kokës. Ju lehtë mund të them që helmetat rrota janë projektuar në këtë mënyrë duke e bërë të sigurt se ata janë CPSC certifikuar.

Gjithmonë veshin përkrenare kur ju ngasin skateboard

Çfarë përkrenare duhet ta blej?

Të gjitha të helmetat e kam të listuara në udhëzues tim përkrenare janë CPSC certifikuar dhe të dizajnuara për të mbrojtur pjesën e prapme të kokës. Për sa kohë që ju të siguruar që ju të keni një përkrenare certifikuar që gjithashtu mbron pasme të kokës, ju do të jetë shumë më të sigurt në tuaj skateboar elektrike d.


Ora Post: Dec-11-2017