Pse E-skateboard Pra Sizzling dhe mirëpritur nga Ju.

Kjo është plotësisht e vërtetë, kur ata duke thënë se ata janë të veçantë, ka të njëjtin lloj të njohur aq sa IOS në treg tashmë. Këto dorë të lirë Scooters elektrikeose skateboard elektrike mund të merren për një milion vende, kjo nuk ka rëndësi se çfarë ju thirri ata. Koowheel version i ri Electric skateboard Kooboard: Kjo është një mënyrë e madhe për të rinjtë që të ketë argëtim dhe të udhëtojnë në të njëjtën kohë. Ne kemi marrë të këndshme e një skateboard, bërë atë të lehtë për të bërë përdorimin e si një motoçikletë, pasi që t'i jepte një grimë shtesë të vogël e ryshfet. Electric Skateboard është i mbushur me argëtim dhe ajo bëhet hobi e shumë popujve të rinj. Një skateboard elektrike ishte projektuar dhe me origjinë nga markë Koowheel në Kinë.

@ hotdiggity86

Si rezultat i, ata thotë se skateboard nuk ishte vetëm një mjet udhëtimi, por edhe përmirësimin e cilësisë së jetës së dikujt në një farë mënyre. Ajo mund të shtohet fleksibilitet dhe një udhëtim smoother. Nëse ju jeni në vëzhgim për një mënyrë private të transportit që mund të marrë ju nga një vend në tjetrin, shpejt, ju duhet të zgjedhin për modelet e konsumit. Një pjesë e rëndësishme e hierarkisë transportit të papërvojë është se kamionë të marrë përparësi mbi automjetet personale për pakta parkim frenuar aspekt. Individët të përhapura kanë qenë, për herë primar, nisi në botën e transportit të vetë-balancimin.

@ _b0nn_

Koowheel Skateboards janë ndërtuar butë dhe të fuqishme, duke i siguruar ju me udhëtimin butë të atje. Gjatë hulumtimit tonë ne kemi kuptuar se shumë kombe aziatike tashmë kishte masivisht të lartë elektro-lëvizshmërisë dhe disi, gjatë një udhëtimi të ndërmarrjeve, të kishim qenë përballur me Scooters elektrike, rri pezull bordet dhe - skateboards! Këto bateri ishin shfrytëzuar tension të pasakta ose qelizat e dëmtuar dhe disa bordet hover zjarri kapur ndërsa akuzuar ose hipur. Por kjo nuk është faktori çuditshme rreth tyre, që mund të jetë fakti që shpërblimi të nxehta këtë vit pushimi ruan infektues në zjarr. Gjëja e parë që ju njoftim sa herë që ju shikoni në skuter ri kargo në fakt është një mungesë, ose një boshllëk, në rrjedhën e makinës. Koowheel është një vetë balancimin skuter kineze bëri që është gati për të nxjerrë shumë lloje të hoverboard për shkak të dizajnit të tij në modë.


Ora Post: Oct-19-2017