Ju duhet të dini para se të pazar për një Hoverboard

Me të teknologjisë së lartë teknikë balancues vetë, vendosmëri të dyfishtë me të ndërtuar në xhiroskop dhe sensor gravitetit, shumë e lehtë për të rregulluar, vetëm të ndryshojë peshën tuaj physique zemrën, skuter tuaj fleksibile do të transferojë përpara, prapa, majtas, djathtas, dhe të kthehet edhe 360 diploma në një vend. Një nga qështjet më të mirë të këtij skuter është që ju lidhë atë të Bluetooth nëpërmjet app celular. Në qoftë se është rasti, ju duhet të keni zgjedhur produktin më të efektshme se nuk do të vijë kurrë të zhgënjej ju në temën e saj të kryer. Tani, ju nuk duhet të shqetësohem për baterinë. Koowheel Hoverboard bateri ishin shumë të qëndrueshme, të tilla si K3 vetë balancimin skuter, llojin e baterisë është 18650 qelizat bateri efikasitet të lartë, jeta mesatare ishte 1500 cikle.

Unë nuk pendohem pazar për Powerboard nga Vetë Balancues 2 Wheel Electric Scooter edhe sa më shpejt që dhe unë jam e kënaqur të miratojë atë. Self Balancimi Scooter K3 me vetë-vendosmëri Bordit duke KOOWHEEL ka një tërësi shumë e pushtetit të hidhen mbi ndonjë shpat 18-degeee atje, dhe ai do t'ju lejojë për të arritur lartësi të reja menjëherë. Riding ishte e kënaqshme, edhe pse unë ndjeva si një disko hipur dhe të shohin këtë një tjetër si një lodër fëmijë se sa një teknikë të transportit. Sa më shumë që të ligët prapa ose përpara, e sipërme shpejtësinë e makinës.

1

Kjo është një e mirë të vendosë për përdoruesit e të gjitha moshave. Ajo nuk mund të jetë si në mënyrë efektive, të referuara si 2 vetë-balancimin scooters mësipërme megjithatë nuk duhet të mashtrohen, ajo është vetëm shumë e shumë si të mirë. Koowheel K3 dy rrota vetë-balancimin skuter elektrike ka të rritet të jetë një mjet i nevojshëm për të bërë grupi mjekësor të lëvizë më shpejt me varg të mjaftueshme dhe energji. Pra, çfarë e bën Koowheel Electric Scooter kaq të veçantë? Me të gjitha karakteristikat e tij që kemi biseduar rreth dhe çmimi i saj, ajo sigurisht që është një "të shkojnë duhur tani dhe kap atë" skuter. Kjo mund të jetë një gjë që ju do të pyesin tani që Krishtlindjet dhe pushimet kanë kaluar. Powerboard nga Hoverboard është i fundit vetë-balancimin scooter që mund të jetë një gjë e fondeve miqësor që vjen deri me mundësitë shumë më të mira që të ketë përvojën e fundit fjalën e hipur me të. Megjithatë, me majë në vijim, duke zgjedhur një më të mirë duhet të jetë një shëtitje në park ..

Ynë elektrike vetë bilanci skuter përdor xhiroskop për inteligjente kontrolluar stabilitetin. Përshtatur me energji motorike binjak, i ri skuter Koowheel elektrike është konsideruar si një nga më të lartë të gjithë-terrenit "hoverboards" në treg që arrijnë shpejtësi max e 8mph dhe 20 gradë përpjetë. Segway është singlehandedly përgjegjës për popullarizimin e idesë së dy rrota, të vetë-balancuese, bateri-powered makinave elektrike.


Ora Post: Jan-19-2018