lajmi Industry

 • Ora Post: 2017/03/15

  Sipas mediave amerikane njoftoi më 11 mars, 2017, në qytetin Harrisburg për incidentin e shpërthimit të zjarrit Hoverboard çoi në vdekjen e një fëmije, dy vajza u plagosën, përveç një zjarrfikës u plagosën. Sipas zjarrfikësve të përshkruara, në 8 të mbrëmjes, në mënyrë që të shpëtojnë, një nga viktimat nga ...Lexo më shumë »

 • Electric Hoverboard bën jetën më shumë i rastësishëm dhe të lirë
  Ora Post: 2017/03/07

  Në ditët e sotme, sportive ka bërë aktivitetet e preferuar për të Gens zyre, jakë të bardhë punëtorëve në zyrë, në ditën e kompjuterit, çdo pjesë të trupit janë mungesa e ushtrimit, veçanërisht të prirur për probleme të ndryshme të vogla në aspekte të ndryshme të trupit, të tilla si qafën e lënduar, dora miut, sytë e thatë, ka ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: 2017/02/07

  Hoverboard quajtur edhe Scooters vetë-balancimin, për shkak të incidentit të viteve të mëparshme zjarri Hoverboard, Consumer Product Safety Association SHBA (CPSC) ka bërë të ditur se të gjitha scooter vetë-balancimin ose prodhuesit hoverboard, importuesit dhe shpërndarësit e automjeteve të kundërbalancuar duhet të përputhet me të .. .Lexo më shumë »

 • Avantazhet e hipur në një Hoverboard
  Ora Post: 2016/12/26

  Hoverboards janë shumë të njohura sot dhe ajo është bërë një tendencë për fëmijët, adoleshentët dhe aults për të marrë një udhëtim të shkurtër me bilancin jashtezakonshme vetë hoverboard.If ju dëshironi të blini duart Hoverboard falas për fëmijët, miqtë apo veten tuaj, ju mund të merrni shumë informacione nga interneti në lidhje me timon 2 ...Lexo më shumë »

 • Pse skuter elektrike ose skateboard përshëndeti kështu në treg?
  Ora Post: 2016/12/14

  Shkruani vitit të ri, elektrike bilanci fushë skuter konkurrenca po bëhet gjithnjë e më e ashpër. prodhuesit e madhe kanë nisur produktet e tyre të reja, vazhdojnë të konsoliduar dhe zgjeruar ndikimin e saj dhe statusin në konsumatorit. Autori ka konsideruar gjithmonë se një nga bashkë më të rëndësishme ...Lexo më shumë »

 • Pse skuter bilanci të jetë e jakë të bardhë-së Objekti punë?
  Ora Post: 2016/11/22

  Kur ju shkoni në punë, çfarë keni frikë më? Unë besoj se shumica e njerëzve do të thonë se ata janë të vonë, nëse ata janë të prekur nga trajtimi çnjerëzor në rrugën e tyre për të punuar. Shumica e njerëzve shkojnë në punë me udhëtim metro autobus, natyrisht, mund të zgjedhin të ecin tutje. Dhe në mes të tre prej tyre kanë disadv tyre ...Lexo më shumë »

 • A e dini se këto këshilla të dobishme për balancimin skuter ruajtur?
  Ora Post: 2016/11/03

  Sa shumë mund të dini për balancimin skuter ruajtur këshilla? Sot le Koowheel Editor futur për ju. Metoda e mirëmbajtjes për balancimin Scooter ose hoverboard: 1. Përdorimi i skuter balancues Koowheel nuk mund të ndahet nga roli i timonit, kështu që ne duhet që të inspecti e duhur ...Lexo më shumë »